Sağlık memurundan staj yapan öğrenciye taciz iddiası

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 22 Nisan 2011 21:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

SAMSUN'da Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nde sağlık memuru olarak çalışan 40 yaşındaki Eyüp Ayan, hastanede staj yapan Atatürk Sağlık Meslek Lisesi Hemşirelik bölümü öğrencisi 17 yaşındaki N.P.'yi, dosya düzenleme bahanesiyle bir odaya kapatıp taciz ettiği iddiasıyla tutuklandı.

Hastanede sağlık memuru evli 2 çocuk babası Eyüp Ayan, çalıştığı hastanede staj yapan Atatürk Sağlık Meslek Lisesi öğrencisi N.P. ile hastanenin acil servisinde karşılaştı. İddiaya göre Ayan öğrenciye 'dosyaları düzenleyeceğiz' diyerek, hastanenin 3 Nolu Polikliniği'ndeki boş bir odaya götürüp kapıyı kilitledi. Daha sonra "Senden çok hoşlanıyorum" diyerek, N.P.'yi dudağından öpüp eliyle vücudunu okşayarak taciz etti.

Yaşadıkları karşısında şoka giren öğrenci, Eyüp Ayan'ı engellemeye çalışıp bağırmaya başladı. Paniğe kapılan Eyüp Ayan kilitlediği kapıyı açarak dışarı çıktı ve kimseye birşey söylememesi konusunda da uyardı.

POLİSE GİDİP ŞİKAYETÇİ OLDU

N.P. başına gelenleri hastane yetkililerine anlattıktan sonra polise giderek şikayette bulundu. N.P. ifadesinde, "Acil serviste görevliydim. Yanıma gelip 'dosyaları düzenleyeceğiz' bahanesiyle beni 3 Nolu Poliklinikteki boş bir adaya götürüp kapıyı kilitledi. Daha sonra benden hoşlandığını söyleyip dudağımdan öptü. Ne yapıyorsun dediğimde ise eliyle vücudumu okşamaya başladı. Bağırmaya başlayınca beni 'Bu olayı kimseye anlatma' diyerek uyardı. Şikayetçiyim" dedi.

Şikayetin ardından gözaltına alınan Eyüp Ayan ise suçlamaları kabul etmeyerek, "Odaya bir konuyu görüşmek için çağırdım. Ancak tacizde bulunmadım. İftira atıyor" diye konuştu.

Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilenşüpheli, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından 'küçük yaşta kız çocuğuna cinsel taciz' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber