Polis-hırsız kovalamacasında kaza: 3 polis yaralandı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Haziran 2011 20:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Polisin dur ihtarına uymayarak kaçmaya çalışan ve içinde 5 kişinin bulunduğu bir otomobil, iki polis aracının kaza yapmasına neden oldu. Kazada 3 polis memuru yaralandı. Şüphelilerin otomobili ise Yeşilçam köyünde terk edilmiş olarak bulundu. Araçta bulunduğu iddia edilen 5 şahsın her birinin araçtan tek, tek inerek kayıplara karıştığı öğrenildi.

Düzce Metek Koçyazı Mahallesi'nde TOKİ konutlarında hırsızlık yapmak üzereyken vatandaşlar tarafından fark edilince araçla kaçmaya kalkışan şüpheliler, polis tarafından takibe alındı. Düzce'den Ankara istikametine doğru kaçtığı EGS sisteminden belirlenen aracın yakalanması için Kaynaşlı ilçesi Akabe Tesisleri önünde polis tarafından yola barikat kuruldu. Polisin dur ihtarına uymayarak barikatı aşan ve tekrar Düzce istikametine doğru geri dönen 34 BS 7925 plakalı otomobil, üç polisin yaralanmasına neden oldu.

Aracı yakın takibe alan Bölge Trafik İstasyon Amirliği'nde görevli 81 A 5921 plakalı ekip otosu Doğanlı mevkiinde kontrolden çıkarak takla attı. Kazada ekip otosunu kullanan polis Memuru Hasan Gök yaralandı. Yaralı polis olay yerine çağırılan ambulans ile Düzce Atatürk Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Bu sırada aracı yakalamak için bölgeye takviye olarak giden 81 A 4624 plakalı asayiş ekibi de Cedidiye Mahallesi Göksel Sokak üzerinde yolcu minibüsü ile çarpıştı. Kazada ekip aracında bulunan 2 polis memuru yaralandı. Yaralı polisler çevredeki vatandaşlar tarafından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polisin dur ihtarına uymayarak kaçan 34 BS 7925 plakalı BMW marka otomobil ise Düzce merkeze bağlı Yeşilçam köyünde terk edilmiş olarak bulundu. Yaya olarak kaçtıkları belirtilen 5 şüpheliyi yakalama çalışmaları devam ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber