MEB'in Geleceğinde Söz Sahibi Olun

Milli Eğitim Bakanlığı; merkez ve taşra teşkilatı personelinin bir kısmına, bir yazı göndererek, MEB'de düzenlenmesi gereken mevzuatlarla ilgili görüş sormuştur. Öncelikle MEB'i bu katılımcı yaklaşımı nedeniyle tebrik ediyoruz. Bu görüşlere Memurlar.net olarak katkı sağlamak adına Memurlar.net üyelerinin de katkısının alınmasının uygun olacağını düşünüyoruz. Kamu çalışanlarının en büyük portalı olan memurlar.net bunun için görüşlerinizi ilgili birimlere iletmek üzere bu haberin altına yorum yaparak yada daha detaylı çalışmaları [email protected] adresine bildirerek paylaşabilirsiniz.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 29 Eylül 2011 00:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Milli Eğitim Bakanlığı Merkez ve Taşra Teşkilatı Personellerinin bir kısmına bir yazı göndererek MEB'de düzenlenmesi gereken mevzuatlarla ilgili görüş sormuştur.

Öncelikle MEB'i bu katılımcı yaklaşımı nedeniyle tebrik ediyoruz. Bu görüşlere Memurlar.net olarak katkı sağlamak adına Memurlar.net üyelerinin de katkısının alınmasının uygun olacağını düşünüyoruz.

Kamu çalışanlarının en büyük portalı olan memurlar.net bunun için görüşlerinizi ilgili birimlere iletmek üzere bu haberin altına yorum yaparak yada daha detaylı çalışmaları [email protected] adresine bildirerek paylaşabilirsiniz.

Çalışmalar tabii ki kısa sürede sonuçlanmayacaktır fakat yol gösterici olacaktır.

Yazacağınız yorumlarda yada göndereceğiniz çalışmalarda;

1- Değişmesini istediğiniz mevzuat ve gerekçeleri,

2- Mevzuatlar arası çelişkiler,

3- Görüş ve önerileriniz

Bilindiği üzere mevzuatlar bir teşkilatın şekillenmesi ve sağlıklı yürümesi için en önemli kurallar zinciridir.

Bu zincire bir halkayı da siz ekleyiniz?

Saygılarımla?

Maksut BALMUK

Eğitim Yöneticisi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber