04/03/2012'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Mart 2012 09:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Anayasa Platformu'nca İzmir'de düzenlenen 'Türkiye Konuşuyor' toplantısına katılacak. (10.00)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan hafta sonunu İstanbul'da geçirecek.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, AK Parti Genel Merkezi'nde yapılacak yerel yönetimler danışma toplantısına katılacak. (10.30)

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, İstanbul Esenler Belediyesi'nin düzenlediği Trabzon'un kurtuluş yıl dönümüne katılacak. (14.00)

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfaspor-Tokatspor karşılaşmasını izleyecek, AK Parti il danışma meclisi toplantısına katılacak. (13.30/14.30)

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Ordu'da partisinin düzenlediği, 'Yerel Gençlik Politikaları Karadeniz Bölgesi Toplantısı'na katılacak. (11.00/16.30

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin İstanbul İl Başkanlığı'nı ziyaret edecek. Bahçeli, Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenecek '2023 Gençlik Eğitimi 6. Dönem Mezuniyet Töreni'nde partililere seslenecek. (13.45/15.00)

Gaffar Okkan'a, öldürülmeden önce 27 kişilik Hizbullah listesi gitti (Özel)

Diyarbakır'da 24 Ocak 2001 günü uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Emniyet Müdürü Gaffar Okkan'la ilgili dikkat çekici bir iddia ortaya atıldı. Diyarbakırlı işadamı ve yerel gazete sahibi Mehmet Ali Altındağ, Okkan'a, öldürülmeden bir hafta önce Diyarbakır 7. Kolordu Komutanlığı ve Genelkurmay tarafından şehre giriş yapan 27 kişilik bir Hizbullahçı listesinin gönderildiğini ileri sürdü. 'Bunlar seni öldürürler, dikkatli ol' denildiğini aktaran Altındağ, Okkan'ın öldürüldüğü gün ise Diyarbakır Valiliği'nde bir toplantı yapıldığını söyledi.

Körfez İşbirliği Konseyi (KİK) dışişleri bakanları Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da bir araya geliyor. Toplantı sonrası dönem başkanı Suudi Dışişleri Bakanı Prens Suud El-Faysal ve KİK Genel Sekreteri bir basın toplantısı düzenleyecek.

Rusya'da halk, devlet başkanlığı seçimi için sandık başına gidiyor.

Azeri öğrenciler, 10. Uluslararası Türkçe Olimpiyatları'na katılmak için düzenlenen final gecesinde ter döktü.

SPOR

Spor Toto Süper Lig'de 29. hafta maçlarına Kayserispor ? Manisaspor, Gaziantepspor - İstanbul Büyükşehir Belediye, Bursaspor - Kardemir Karabükspor ve Beşiktaş ? Trabzonspor karşılaşmalarıyla devam edilecek. (15.00/19.00)

Bank Asya 1. Lig'de 24. hafta maçlarına Elazığspor ? Boluspor, Kayseri Erciyesspor ? İstanbul Güngörenspor, Kartalspor ? Sakaryaspor, Adanaspor ? Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve Bucaspor ? Karşıyaka maçlarıyla devam edilecek. (13.30/16.00/19.00)

Beko Basketbol Ligi'nde 20. hafta Türk Telekom ? Fenerbahçe Ülker ve Anadolu Efes ? Galatasaray Medical Park karşılaşmalarıyla tamamlanacak. (13.00/17.30)

Spor Toto Süper Lig'in son hafta maçında Sivasspor'a konuk olacak olan Galatasaray, Sivas'a gidecek. (14.30)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber