22 Nisan 2012'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Nisan 2012 10:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Anayasa Platformu'nca Erzurum Cemal Gürsel Spor Salonu'nda düzenlenen 'Türkiye Konuşuyor' toplantısına katılacak. (11.00)

8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal, vefatının 19. yılında Erzurum Ulu Camii'nde okutulacak Mevlid-i Şerif'le anılacak. Programa Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Cemil Çiçek ve çok sayıda vatandaşın katılması bekleniyor. (10.00)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 21 Arap ülkesinin katılacağı Bursa'daki Türk-Arap Buluşması'nın açılışına katılacak. AK Parti İl Kongresi'ne iştirak edecek olan Başbakan Erdoğan ardından Bursa Valiliği'ni ziyaret edecek. Başbakan Erdoğan, BTSO Mesleki Eğitim Kampüsü'ndeki toplu açılış törenine katılacak. Başbakan Erdoğan'a Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay da eşlik edecek. (11.30-14.00-15.15-16.00)

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Şişecam Bursa Yenişehir Cam Kompleksi'nin açılışını gerçekleştirecek. (16.00)

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, İstanbul Esenler Hakkı Başar Spor Salonu'nda basın toplantısı düzenleyecek. (10.00)

Ses sanatçısı Ayten Alpman'ın cenazesi ikindi namazını müteakiben İstanbul Ulus Mezarlığı'nda toprağa verilecek. (17.00)

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Nuri Bilge Ceylan fotoğraf sergisinin ve 12. Uluslararası İzmir Film Festivali'nin açılış törenine katılacak. (17-19.00)

Hayatını kaybedene Adalet Partisi kurucularından Sadettin Bilgiç, öğle namazını müteakiben Isparta Şakikaraağaç'ta toprağa verilecek.

Rusya'nın başkenti Moskova'da Rus, Türk ve diğer milletlerden çocuklar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşku ile kutladı. Türk-Rus Kültür Merkezi'nin organizasyonu ile Moskova Alekseyev Müzik Okulu'nun konser salonunda gerçekleşen törende öğrenciler piyano çaldı, flüt üfledi, Meksika müziğinden örnekler sundu.

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda Galatasaray - Fenerbahçe karşılaşmasıyla 2. hafta tamamlanacak. (19.00)

Beko Basketbol Ligi'nde 29. hafta karşılaşmaları Pınar Karşıyaka - Olin Edirne, Trabzonspor - Beşiktaş Milangaz, Anadolu Efes - Fenerbahçe Ülker ve Banvit - Aliağa Petkim maçlarıyla tamamlanacak. (14.00/16.00)

Bank Asya 1. Lig'de 31. hafta Göztepe - TKİ Tavşanlı Linyitspor, Gaziantep Büyükşehir Belediye - Konyaspor, İstanbul Güngörenspor - Çaykur Rizespor, Giresunspor - Karşıyaka, Elazığspor - Kayseri Erciyesspor, Sakaryaspor - Kasımpaşa, Boluspor - Denizlispor, Akhisar Belediyespor - Kartalspor ve Adanaspor - Bucaspor karşılaşmalarıyla tamamlanacak. (14.00)

48. Cumhurbaşkanlığı Uluslararası Bisiklet Turu, Alanya etabıyla başlıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber