28/04/2012'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Nisan 2012 09:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Çanakkale Gökçeada'da esnaf ziyareti yapacak. Şehitler Abidesi'ni ziyaret edecek olan Cumhurbaşkanı, 2. Kolordu İstihkâm Alayı'ndaki sancak devir teslim törenine katılacak. (11.00 / 14.30 / 16.00)

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Cemil Çiçek, Anayasa Platformu'nca İstanbul Ataköy Atletizm Salonu'nda düzenlenen, 'Türkiye Konuşuyor' toplantısına katılacak. (14.00)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen MÜSİAD Genel Kurulu'na katılacak. (10.00)

Cevat Öneş: Silahların susturulması yeni Anayasa'ya ivme kazandırır (Özel)

Eski MİT Müsteşar Yardımcısı Cevat Öneş, Türkiye'nin yepyeni bir anayasa konusunda tarihi bir fırsatta bulunduğunu söyledi. Öneş, Kürt meselesinin çözümü konusunda, özellikle silahların susturulması adına bir projelendirmenin hayata geçirilmesinin bu sürece ayrıca bir ivme kazandıracağına dikkat çekti.

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Nevşehir Kapadokya Kültür Merkezi'nde partisinin il kongresine katılacak. (13.00)

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin İstanbul Le Meridien Otel'de düzenlediği 'Arap Baharı Konferansı'na katılacak. (10.00)

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Trabzon'da '3. OSB Çevre Zirvesi'nin açılış törenine katılacak. (09.15)

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, İskenderun Limanı'nda inceleme yapacak, AK Parti İlçe Başkanlığı Siyaset Akademisi'nin açılışına katılarak konuşma yapacak. (10.30?15.00)

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Adıyaman'da temaslarda bulunacak. Bakan Şahin, belediye başkanlığı ile 80. Yıl Zihinsel Engelliler Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ve AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret edecek. (12.00)

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti Yalova İl Kongresi'ne katılarak valiliği ziyaret edecek. (Saat: 14.30/16.00)

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, İstanbul Esenler Askerlik Şubesi'nin açılışına katılacak. (14.30)

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, İstanbul Beyoğlu Spor Kulübü Derneği Lokali'nde eski milli futbolcu Lefter Küçükandonyadis'i anma ve veteran sporcuları ödüllendirme etkinliğine katılacak. (17.00)

Öğretmenler, 4.Uluslararası Eğitim Metotları ve Materyalleri Proje Yarışması(EMEPYA) hünerlerini sergiliyor. Öğretmenlerin geliştirdikleri eğitim metotları final sergisi Ankara Altınpark'ta açılıyor. (10.00)

Türkiye'deki Tekstil ve Hazır Giyim sektörünün önde gelen üreticileri, BUGİD önderliğinde düzenlenen ?Tekstil ve Hazır Giyim Zirvesi'nde Bursa'ya bir araya gelecek. Sektörün geldiği son durumun konuşulacağı zirvede ayrıca ikili iş görüşmeleri de yapılacak. (10.00-17.00)

Doğu-Batı Kardeşlik Platformu Batı İlleri Bölgesel İstişare Toplantısı Bursa'da yapılacak. (13.00)

Diyarbakır'da AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu ve Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir'in katılacağı ?Anayasa Paneli' yapılacak. (10.00)

Boydak Holding'in mobilya markalarından Bellona, Rusya'da fabrika satın alarak üretime başladı. 2013 yılı sonuna kadar ek üretim tesisleri ile birlikte 35 milyon dolarlık yatırım planlayan Bellona, 140 milyonun üzerinde nüfusun yaşadığı coğrafyada binin üzerinde satış noktasına ulaşmayı hedefliyor.

SPOR

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nun 3. hafta maçında Trabzonspor ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. (19.00)

Spor Toto Süper Final Avrupa Ligi'nin 3. hafta maçında İstanbul BBSK-Sivasspor karşı karşıya gelecek. (15.00)

48. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun 7. etabı olan 124 kilometrelik Kuşadası-İzmir etabı koşulacak. (13.30)

BEKO Basketbol 1. Ligi'nin 30. ve son hafta karşılaşmaları Türk Telekom ? Trabzonspor ve Erdemir ? Hacettepe Üniversitesi maçlarıyla başlıyor. (17.00/17.30)

Bank Asya 1. Lig'de 32. hafta Kartalspor ? Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasıyla başlayacak. (14.00)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber