4 Mayıs 2012'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Mayıs 2012 09:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

04 Mayıs 2012 Cuma

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Portekiz Büyükelçisi Jorge Tito de Vasconcelos Nogueira Dias Cabral ile Tunus Savunma Bakanı Abdelkerim Zbıdı ve beraberindeki heyeti, Çankaya Köşkü'nde ayrı ayrı kabul edecek. (14.30/15.30)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Kahramanmaraş'ta, valiliği ziyaret edecek, 12 Şubat Stadyumu'ndaki AK Parti il kongresine ve Kuddusi Baba Bulvarı'ndaki toplu açılış törenine katılacak. (13.45-14.30-16.30)

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ Yozgat'ta, ?Yeni Teşvik Sistemi ve Yatırımlarda Devlet Yardımları'' konulu toplantıya katılacak. (10.00)

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, TÜSİAD Başkanı Ümit Boyner'i ve TÜSİAD Enerji Sektörü Değerlendirme Platformu üyelerini kabul edecek. (14.00)

Tunceli'de teröristlerle çıkan çatışmada 1'i astsubay, 3 asker şehit oldu. Olayla ilgili gelişmeler takip ediliyor.

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde hayatını kaybeden çift kol nakilli Atilla Kavdır'ın cenazesi, bugün kılınacak Cuma namazının ardından Antalya'da defnedilecek.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Fatih Üniversitesi tarafından İstanbul'da düzenlenen Uluslararası Yükseköğretimde Yönelişler Kongresi'ne katılacak.

CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, orman vasfını yitirmiş arazilere ilişkin yasa konusunda İstanbul'da basın toplantısı düzenleyecek. (14.30)

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, ?Sen de Varsın' adlı fotoğraf yarışmasının Kızılay Metro Sergi Salonu'ndaki ödül törenine katılacak. (11.00)

Yaş haddinden 5 Mayıs'ta emekliye ayrılacak Yargıtay Başkanı Nazım Kaynak için Yargıtay'da veda töreni düzenlenecek.(16.00)

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, kayınpederi Ahmet Yılmaz Paslı'nın, Eyüp Sultan Camii'nde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazına katılacak. (13.00)

AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Almanya'ya göçün 50. yılını simgeleyen anıtın açılışına katılacak, 2012 Allgau-Orient Dostluk ve Barış Rallisi'nin İstanbul etabının startını verecek. (15.00)

THK, Engelliler Haftası nedeniyle zihinsel engelli 125 genci ağırlayacak ve gençler ilk defa uçağa binecek. (10.00)

Rus bilim adamları düşünceleri okuyan makine geliştirdi. Düşünceleri eyleme dönüştürülebilen makinenin felçli hastalara yardımcı olması amaçlanıyor.

Suriye ile ilgili gelişmeler izleniyor.

SPOR

Futbolda şike davası, Çağlayan'daki İstanbul Adliye Sarayı'nda görülüyor.(10.00)

Spor Toto Süper Final Avrupa Ligi Grubu'nda 5. hafta maçında Pazar günü saat 15.00'da Sivasspor ile karşılaşacak olan Bursasspor, maçın hazırlıklarına bugün başlayacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber