Öğretmeni dövenler tutuklandı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 04 Mayıs 2012 22:20, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:01

Öğretmeni döverek hastanelik eden ve gözaltına alınan Cemil Karataş ile Ramazan Baydur çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Karataş ve Baydur adliyeden çıkarken yakınları sevgi gösterisinde bulundu.

"DAYI HAKKINI HELAL ET"

Bu sırada olayların çıkma nedeni olan 11'inci sınıf öğrencisi G.Y. onlara "Dayı bana hakkını helal et" diyerek ağlayıp fenalık geçirdi. Asıl kendisinin mağdur olduğunu söyleyen G.Y., olayı şöyle anlattı:

"Ben o gün spor salonundaki derse raporum olduğu için katılmadım. Ancak arkadaşlarım koşu yaptılar. Bu sırada salon toz oldu. Ben de bu tozdan bunaldım, astım hastası olduğum için dışarı çıkmak istedim. Ama öğretmen izin vermedi. Rahatsızlanmama karşın dışarıya çakmama izin vermedi. Eve gidince de annem halimi görüp sordu. Bende olanları anlattım. Annem öğretmen ile konuştu. Onu da dinlemeyip vurdu."

Eşini 10 yıl önce kaybettiğini söyleyen anne Habibe Y. ise, "Kızım olayı bana anlatınca öğretmeniyle konuşmaya gittim. Ancak bana hakaretlerde bulunup vurdu. Ben kalp hastasıyım. Bu sırada fenalık geçirdim" dedi. Olayın peşini bırakmayacağını söyleyen Habibe Y., "Öğretmen hakkında şikayette bulunacağım. Asıl mağdur olan ve haksızlığa uğrayan biziz. Ben kardeşime kızımın yaşadığı olayı anlatmadım. O başka bir yerden duyup böyle bir şey yapmış" diye konuştu

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber