7 Mayıs 2012'den önemli gündem başlıkları

Haber Giriş : 07 Mayıs 2012 09:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Gül'ün programı

- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, saat 14.30'da Bursa Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi yönetim kurulu başkanı Semih Yedikardeş ve beraberindeki heyeti, saat 15.30'da Türk Dünyası Birliği (TNBB) Başkanı İbrahim

Karaosmanoğlu ve beraberindeki heyeti, saat 16.30'da Türk -İş Başkanı Mustafa Kumlu ve Niğde eski Milletvekili Erdoğan Özgeni ayrı ayrı kabul edecek.

TBMM Başkanı Çiçek'in programı

- TBMM Başkanı Cemil Çiçek ve Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, saat 10.00'da 'Parlamenter Denetim Sempozyumu'nun açılışına katılacak.

Başbakan Erdoğan'ın programı

- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Slovenya'da temaslarda bulunacak.

Başbakan yardımcıları ve bakanların faaliyetleri

- Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, saat 10.45'de TBMM'de Vakıflar Haftası açılış törenine katılacak.

- Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, saat 09.30'da Karaman Valisi Süleyman Kahraman ile birlikte Karaman Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Selim ve Arkadaşları Trafikte" konulu animasyon filmin galasına katılacak. Bakan Dinçer, bazı okulları da ziyaret edecek.

- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün ile Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, saat 10.00'da ''Yükseköğretim Kurumları Araştırma Merkezlerinin İzlenmesi ve Yeterlik Değerlendirmesi Hakkında İşbirliği Protokolü'' imza törenine katılacak.

- Nazım Kaynak'ın yaş haddinden emekliye ayrılmasıyla boşalan Yargıtay Başkanlığı için saat 09.00'da Yargıtay binasında seçim yapılacak.

Basın toplantısı, tören, eylem, panel, toplantı, görüşme, ziyaret

- Bologna Eşgüdüm Komisyonu koordinasyon toplantısı, saat 09.30'da YÖK Başkanı Prof. Dr. Gökhan Çetinsaya'nın açılış konuşmasıyla başlayacak

- Birleşik Arap Emirlikleri Devleti Silahlı Kuvetler Günü münasebetiyle, saat 19.30'da bir resepsiyon verecek.

- Devlet Tiyatroları Opera ve Balesi Çalışanları (TOBAV), saat 14.00'de 16. Olağan Genel Kurulu yapılacak.

- Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, saat 09.45'de Gümüşdere Ihlamur Vadisi Projesi hakkında bilgilendirme toplantısı yapacak.

- Antalya polisi tarafından kredi kartı mağdurlarına önce para verip ardından post cihazından geri faizle para alan grup üyeleri, saat 09.30 da adliyeye sevk edilecek.

- TBMM'de kanunlaşan 2B tasarısı ile hak sahiplerinin başvuruları başlıyor.

Spor

- Fenerbahçe, Galatasaray derbi maçının hazırlıklarını saat 12:00'de basına ve taraftarlara kapalı olarak sürdürecek.

- Galatasaray, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını basına kapalı yapacağı antrenmanla sürdürecek.

- Beşiktaş, Trabzonspor maçı hazırlıklarını basına kapalı olarak sürdürecek

- 2012 Londra Olimpiyatları Bayanlar Avrupa Kıta Elemeleri kuralarına katılan A Bayan Milli Voleybol Takımımız, Final maçında Polonya'yı 3-0 yenerek olimpiyatlara tarihinde ilk defa gitmeye hak kazandı.

- Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı dün oynadığı final maçını kaybederek Avrupa 2'ncisi oldu. Şampiyon Alman takımı Lahn Dill oldu.

-Bank Asya 1.Lig takımlarından Elazığspor, Süper Lig'e çıkan ilk takım oldu. Direk çıkacak ikinci takım ise ya Rize ya da Akhisar Bld olacak.

-TFF ve Galatasaray eski başkanlarından Ali Uras, Teşvikiye Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedilecek.

- Spor Toto Kupası (A) Grubu'nda, saat 15.00'de Ankaragücü-Kardemir Karabükspor maçı yapılacak.


Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Bursa-Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Selim Yedikardeş ve beraberindeki heyeti, Türk Dünyası Belediyeler Birliği Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve beraberindeki heyeti, Türk-İş Başkanı Mustafa Kumlu ve Niğde Eski Milletvekili Erdoğan Özegen'i Çankaya Köşkü'nde ayrı ayrı kabul edecek. (14.30-15.30-16.30)

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, TBMM'de Vakıflar Haftası'nın açılış etkinliğine katılacak. (11.00)

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Cemil Çiçek ve Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, TBMM'de 'Parlamenter Denetim Sempozyumu'nun açılışına katılacak. (10.00)

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, İstanbul'daki Dolmabahçe Sarayı'nda Yaşam Boyu Başarı Ödülü'nün Prof. Dr. Bekir Karlıağa ve TRT'ye verilmesi töreni ile Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde TRT'nin düzenlediği Belgesel Günleri finaline katılacak. (18.00/21.00)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Slovenya'daki temasları takip edilecek. Erdoğan, Slovenya Başbakanı Borut Pahor, Slovenya Milli Meclis Başkanı Gregor Virant, Slovenya Cumhurbaşkanı Danilo Türk ile görüşecek. Uluslararası Ortadoğu ve Balkanlar Araştırma Enstitüsü, Başbakan Erdoğan'a 10 Yılın Devlet Adamı Ödülü verecek.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün ile Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, işbirliği protokolü imzalayacak. (10.00)

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, Karaman'da temaslarda bulunacak. Piri Reis Kültür Merkezi'nde, 'Selim ve Arkadaşları Trafikte' adlı animasyon filminin galasına katılacak olan Dinçer, Doğukışla İlköğretim Okulu'nun temel atma törenine katılacak, bazı okulları ziyaret edecek. (09.30 / 13.00)

Yargıtay, yeni başkanını seçecek. (09.00)

Fransa'da sosyalist François Hollande'nin cumhurbaşkanlığı seçimlerini kazanmasıyla ilgili gelişmeler takip ediliyor.

İHA-CHA

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber