ÖSYM Başkanı Demir: Diş hekimliği sınavı daha şeffaf ve adaletli yapılacak

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Mayıs 2012 15:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ali Demir, Diş Hekimliği Uzmanlık Sınavı (DUS)'nın daha adaletli ve daha şeffaf bir ortamda hazırlanması için çalışma içinde olduklarını söyledi.

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu'nu ziyaret eden Demir, ?Diş hekimlerinin gireceği uzmanlık sınavı ve tıpta uzmanlık sınavlarında bu güne kadar yapılan uygulamaları dekanlarımızla beraber karşılıklı görüşerek önümüzdeki dönemde yapılması gereken uygulamaları ve stratejileri belirlemek için Afyonkarahisar'a geldik.? dedi. Demir, düzenlenecek olan toplantıda daha şeffaf daha adaletli bir sınav yapabilmek için neler yapılması gerektiğini ele alacaklarını dile getirdi.

Vali İrfan Balkanlıoğlu da Prof. Dr. Ali Demir ve diğer misafirleri Afyonkarahisar'da görmekten memnuniyet duyduklarını belirtti. Balkanlıoğlu, bu toplantının Afyonkarahisar'da yapılmasına sebep olan Rektör Prof. Dr. Mustafa Solak'a teşekkür etti. Balkanlıoğlu, ?ÖSYM Başkanımız Prof. Dr. Ali Demir, göreve geldiğinden bu yana çoğu uygulama ve yöntemler değişmiş olup ÖSYM daha iyi duruma gelmiştir. Artık sınavlar daha adaletli, daha şeffaf yapılmaktadır. Bir ara basında çıkan spekülasyonlar vardı. Yapılan iş ve işlemlerde hata yapılması gibi aslı olmayan haberler. Ama durum böyle değildi hak yerini buldu. Bundan sonra ÖSYM ile alakalı yanlış haberlerin çıkacağını zannetmiyorum.? şeklinde konuştu.

Vali İrfan Balkanlıoğlu, ziyaretin anısına ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ali Demir'e mermerden yapılmış satranç takımı ve ili tanıtan kitap ve CD hediye etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber