Elmadağ'da trafik kazası: 5 yaralı

Ankara-Kırıkkale karayolunda meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Mayıs 2012 23:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kaza, Ankara-Kırıkkale karayolu Elmadağ ilçesi Çaykur mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, plakası ve sürücüsünün ismi öğrenilemeyen otomobil yolda ilerlerken kayganlaşan yolda aracın hâkimiyetini kaybederek bariyerlere çarptı. Bu kaza sırasında 2 kişi yaralandı. Kaza sonrası yoldan geçen başka bir araç bu kazayı izlediği sırada kontrolünü kaybederek bariyerlere çarpmasıyla aynı yerde ikinci kaza meydana geldi. Bu kazada da biri çocuk 3 kişi yaralandı. Kaza sırasında camdan fırlayan 4 yaşındaki Muhammet Eray Yıldız'ın durumunun ağır olduğu bildirildi.

Kaza sonrası olay yerine 112 ve polis ekipleri çağırıldı. Kaza yerine gelen 112 ekipleri tarafından yaralılara ilk müdahale burada yaptı. Daha sonrasında yaralılar Elmadağ Devlet Hastanesi ve Ankara Dışkapı Hastanesrine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza sonrasında karayolunda ulaşımın tek şeritten sağlandı. Kaza sonrası hurdaya dönen araçlar çekici yardımıyla kaldırılarak karayolu ulaşıma açıldı. Kazayla ilgili polis soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber