ÇESOB başkanlar kurulu toplantısı İskilip'te yapıldı

Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÇESOB) 2012 yılı başkanlar kurulu toplantısı İskilip ilçesinde yapıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Temmuz 2012 23:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İskilip Esnaf Odası Başkanı İsmet Uslu'nun ev sahipliğinde Seyir Tepe tesislerinde gerçekleştirilen toplantıya İskilip Belediye Başkanı Numan Sezer, İskilip Mal Müdürü Güliz Akat, ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç, İskilip Ziraat Odası Başkanı Kamil Akdoğan, Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi yöneticisi Yaşar Kirişçi, ÇESOB yönetim kurulu üyeleri, oda başkanları ve üyeleri katıldı.

Toplantıda bir açılış konuşması yapan ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç, kısır çekişmeler yerine esnaf ve sanatkar için proje üretilmesi gerektiğini söyledi.

Esnaf Odaları Birliğinin kapısının herkese açık olduğunu ifade eden Kılıç, birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

Kendisine yöneltilen eleştirilere de cevap veren Yalçın Kılıç, yapılan her işi kanunlar çerçevesinde yaptıklarını dile getirdi.

İskilip Esnaf Odası Başkanı İsmet Uslu da, "Sorunlarımız çok, sorunların çözümü için de akıllı ve mantıklı insanımız çok. avm'ler yüzünden küçük esnaf bitme noktasına geldi. avm'leri şehir dışına çıkaracak Perakende Yasası'nın biran önce çıkması için devletin elini çabuk tutması gerekiyor" dedi.

Bağ-Kur'lu esnaf ve sanatkarın 2 ay primini ödemediği için sağlıktan yararlanamadığını kaydeden Uslu, bu sürenin de 1 yıla çıkarılmasını istedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber