Karı kocanın ?sır' ölümü

Yeşilköy'de evlerinde esrarengiz bir şekilde ölü bulunan 53 yaşındaki kuyumcu iş adamı Bedri Yeşil ile 57 yaşındaki eşi Ağavni Yeşil'in ölümüyle Adli Tıp tarafından hazırlanan ön rapor çıktı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 14 Eylül 2012 09:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adli Tıp raporunda Bedri Yeşil ile Ağavni Yeşil'in üzerinde ölüme neden olacak herhangi bir darp, bıçak yada silah yarası veya iğne izi bulunamadığı belirtildi.

Cesetlerden ölüm sebebini belirlemek için kan örnekleri alınırken, önlerindeki masada bulunan yarısı dolu içki şişesi de incelemeye alındı.

Yeşilköy'de meydana gelen esrarengiz olayla ilgili polis soruşturması sürüyor. Polisin, çiftin içtikleri belirlenen ve önlerine koydukları sehpa üzerinde bulunan yabancı marka bir viskinin kaçak olduğu tespit edilirken incelenmek üzere Adli Tıp Kurumuna gönderildiği belirtildi. Öte yandan çiftin evinde yapılan aramada mutfak tezgahının üzerinde boş depresyon ilacı kutuları bulunduğu öğrenildi. Oturdukları koltuklarda ellerindeki içki dolu bardaklarla ani bir şekilde ölmüş bir şekilde bulunan çiftin kapılarında bir zorlama olmadığı ve içerden kilitli olduğu tespit edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber