Cadde ortasında karısını öldürdü

Fatih'te, M. Sökmen (57) isimli şahıs, yaklaşık 2 aydır ayrı yaşadığı eşi Dilek Sökmen'i (51) cadde ortasında vurdu. Vücuduna 3 kurşun isabet eden Dilek Sökmen kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Aralık 2012 15:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Katil zanlısı M. Sökmen ise polise teslim oldu.

Olay, Muhtesip İskender Mahallesi Altay Caddesi 16 numara önünde saat 13.30 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, yaklaşık 2 aydır ayrı yaşayan Dilek Sökmen ile eşi M. Sökmen, Altay Caddesi'nde karşılaştı. Kısa süreli tartışmanın ardından M. Sökmen, yanında taşıdığı tabancasının eşine doğrultarak ateş etmeye başladı. Karnına 3 kurşun isabet eden Dilek Sökmen yere yığıldı.

Silah sesleri üzerine olay yerine gelen vatandaşlar, yaralı kadın ile elindeki silahla başında bekleyen zanlı kocayı gördü. İhbar üzerine olay yerine ambulans ile çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri gelinceye kadar yaralı kadına ilk müdahaleyi vatandaşlar yaptı. Dilek Sökmen'in kan kaybını önlemek için vatandaşlar tarafından çarşafla karnına tampon yapıldı.

Ağır yaralanan Dilek Sökmen, olay yerine gelen ambulansla Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Sökmen, bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Zanlı M. Sökmen ise olayda kullandığı tabancayla birlikte polislere teslim oldu. Zanlı, Fatih Asayiş Büro Amirliği'ne götürüldü. Fatih Olay Yeri İnceleme Büro Amirliği ekipleri de olay yerinde delil çalışması yaptı.

Görgü tanıkları, 5 el silah sesi duyduklarını ve olay yerine geldiklerinde yerde kanlar içerisinde yatan Dilek Sökmen'i gördüklerini aktardı. Olayı gören vatandaşlar zanlının, yaraladığı kadının başında beklediğini ve ?Değer miydi? Bizi de kendini de mahvettin!' şeklinde ifadeler kullandığını öne sürdü.

İki çocukları bulunan Sökmen çiftinin 2 aydır ayrı yaşadıkları öğrenildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber