Bombacıyı saklayan kişiler FETÖ'cü çıktı

İki bombacıya Bolu'da yardım eden ve saklayan kişilerde yakalandı. Bunlardan biri de B.T.'ydi. Hain saldırının tüm planlamalarında yer alan B.T. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Evinde yapılan aramalarda FETÖ'cü olduğu ortaya çıktı. T.'nin evinde terörist başı Fetullah Gülen'in bütün eserleri bulundu. 4 adet de örgüte ait Sızıntı Dergisi bulundu. Teröristlerle irtibatta olan HDP Bolu İl Başkanı tutuklandı

Kaynak : Akşam
Haber Giriş : 20 Aralık 2016 09:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bombacıyı saklayan kişiler FETÖ'cü çıktı

DEVRİM TOSUNOĞLU

Terör örgütü, kendisine darbe vuran komando tugaylarına saldırmak için hücreler oluşturdu. Ancak ilk hedefleri olan Bolu'da yakalanıp yok edildiler!

Son aylarda PKK'ya en büyük darbeyi Kayseri ve Bolu Komando Tugayları vurdu. Bunun üzerine Kandil tugaylara saldırması için hücreler organize etti. Bu durum telsiz konuşmalarına da yansıdı. PKK ilk denemesini nisanda Bolu'da yaptı. Kandil'den gelen iki terörist S.K. ve Ö.B. YDG-H hücre evine yerleşti.

BOMBAYI YAPARKEN ELİNDE PATLADI

Burada teröristlerden biri bombayı yaparken patlama oldu. 2 parmağı koptu, gözünden yaralandı. Örgütçüler kanı durdurmak için çok malzeme isteyince istihbarat olaydan haberdar oldu. Ev istihbarat ve polis tarafından izlenmeye başlandı. Tedbirler alındıktan sonra polis eve operasyon düzenledi. İki terörist çatışmayla ölü ele geçirildi.

EV MÜHİMMAT DEPOSU ÇIKTI

Evde yapılan incelemede teröristlerin tugaya 2 kalaşnikof silah, 2 tabanca, 2 el bombası, 2 kilogram civarında A4 tipi patlayıcı, 3 kilogram civarında C4 tipi patlayıcıyla saldırmayı planladığı ortaya çıktı.

PKK evinde FETÖ kitapları!

İki bombacıya Bolu'da yardım eden ve saklayan kişilerde yakalandı. Bunlardan biri de B.T.'ydi. Hain saldırının tüm planlamalarında yer alan B.T. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Evinde yapılan aramalarda FETÖ'cü olduğu ortaya çıktı. T.'nin evinde terörist başı Fetullah Gülen'in bütün eserleri bulundu. 4 adet de örgüte ait Sızıntı Dergisi bulundu. Teröristlerle irtibatta olan HDP Bolu İl Başkanı tutuklandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber