İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

ÇAYKUR'a alınacak 1070 işçi belirlendi

ÇAYKUR'un Rize'deki fabrikalarında çalıştırılacak bin 70 mevsimlik işçinin belirlenmesi amacıyla kura çekimi yapıldı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 30 Mayıs 2017 22:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
ÇAYKUR'a alınacak 1070 işçi belirlendi

Rize Yenişehir Spor Salonu'nda noter huzurunda gerçekleştirilen kura çekimine, ÇAYKUR'un Rize'deki 33 fabrikasında mevsimlik işçi olarak çalışmak için başvuruda bulunan 2 bin 699 kişi katıldı.

Kurada, bir ara sürekli 2 binli rakamların çıkması üzerine vatandaşlar tepki göstererek torbanın karıştırılmasını istedi. Torbanın karıştırılmasının ardından numara çekimine devam edildi.

Salonda bulunanlar kura çekimini heyecanla izlerken numarası okunan bazı vatandaşlar büyük sevinç yaşadı.

Kurada adı çıkan Samet Beşiktepe, işe girdiği için çok mutlu olduğunu ifade ederek, "Ben şanslı birisiydim. Kurada adımın çıkması da şans oldu. Çok mutluyum." ifadesini kullandı.

Harun Bursa da 3 aydır çalışmadığını belirterek, "Hiç umudum yoktu. Annem çok dua etmişti, duası kabul oldu. İşsizdim. işe girdiğim için çok mutluyum." dedi.

ÇAYKUR Genel Müdür Yardımcısı Yusuf Ziya Alim, işe gireceklerin 4 ay süreyle mevsimlik işçi olarak fabrikalarda çalışacağını söyledi.

ÇAYKUR bünyesinde Rize, Trabzon, Artvin ve Giresun'daki fabrikalarda çalıştırılmak üzere bin 500 mevsimlik işçi alınacak. Rize'nin ardından Artvin'de 31 Mayıs, Trabzon'da 1 Haziran, Giresun'da ise 2 Haziran'da kura çekimleri yapılacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber