İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

'Hamile Çocuk' olayında mağdurların tümü ifadeye çağırılmıştır

Bakan GÜl: (Kanuni Sultan Süleyman Hastanesindeki olay) Mağdurların tümü ifadeye çağrılmıştır. Gerek kamu görevlisinin suçu bildirmeme, gerekse çocuğun cinsel istismarı suçuyla ilgili soruşturmalar devam etmektedir

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 18 Ocak 2018 18:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'Hamile Çocuk' olayında mağdurların tümü ifadeye çağırılmıştır

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Kanuni Sultan Süleyman Hastanesindeki "çocuk yaşta gebelik ve doğum vakaları" ile ilgili olarak, "Mağdurların tümü ifadeye çağrılmıştır. Gerek kamu görevlisinin suçu bildirmeme, gerekse çocuğun cinsel istismarı suçuyla ilgili soruşturmalar devam etmektedir." dedi.

Gül, TBMM Genel Kurulunda, OHAL'in 3 ay daha uzatılmasına ilişkin Başbakanlık Tezkeresinin görüşmelerinde söz alarak, konuya ilişkin açıklama yaptı.

Küçükçekmece Başsavcılığının konuyla ilgili soruşturma başlattığını belirten Bakan Gül, sürecin, konunun savcılığa intikal ettiği 3 Ekim tarihinde derhal başlatıldığını aktardı.

Soruşturmanın Türk Ceza Kanunu kapsamında yürütüldüğünü, yine Türk Ceza Kanunun "çocuğun cinsel istismarı" suçu kapsamında da ayrıca bir soruşturmanın sürdüğünü belirten Gül, şöyle konuştu:

"Mağdurların tümü ifadeye çağrılmıştır. Gerek kamu görevlisinin suçu bildirmeme, gerekse çocuğun cinsel istismarı suçuyla ilgili soruşturmalar devam etmektedir. Bu soruşturmalarla ilgili bir cumhuriyet başsavcı vekili ve 2 cumhuriyet savcısı görevlendirilmiştir."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber