İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Sağlık Bakanlığı'ndan işçi alımı sözlü sınavına gireceklere açıklama

Sağlık Bakanlığı, 6409 işçi alımı için kura sonuçlarını dün açıklamıştı. Bakanlık, bugün de sözlü sınava girecek adaylara yönelik açıklama yaptı.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 17 Ocak 2019 10:32, Son Güncelleme : 17 Ocak 2019 10:34
Sağlık Bakanlığı'ndan işçi alımı sözlü sınavına gireceklere açıklama

Sağlık Bakanlığı, 6409 işçi alımı için kura sonuçlarını dün açıklamıştı. Bakanlık, bugün de sözlü sınava girecek adaylara yönelik açıklama yaptı.

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TAŞRA TEŞKİLATI HİZMET BİRİMLERİNDE İSTİHDAM EDİLMEK ÜZERE SÖZLÜ SINAVA ALINACAK SÜREKLİ İŞÇİ ADAYLARINA YÖNELİK AÇIKLAMALAR

* 15 Ocak 2019 tarihinde Noter huzurunda kura usulü ile belirlenen asıl adaylar (öncelikliler dahil) ile Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) puanına göre İŞKUR tarafından belirlenen adaylar(öncelikliler dahil), tercihte bulundukları (çalıştırılacakları) ilin il sağlık müdürlüğü tarafından sözlü sınava alınacaklardır.

* 15 Ocak 2019 tarihinde Noter huzurunda kura usulü ile belirlenen asıl adaylar ile Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) puanına göre İŞKUR tarafından belirlenen adaylar, başvuru belgelerini tercihte bulundukları (çalıştırılacakları) ilin il sağlık müdürlüğüne ilgili il sağlık müdürlüklerince belirlenen tarih aralığında teslim etmeleri gerekmektedir.

* İstanbul ilini tercih eden adayların ise belgelerini İstanbul ilçe sağlık müdürlüklerine teslim etmeleri gerekmektedir.

* İl sağlık müdürlükleri tarafından belge kontrolü yapılacaktır.

* Kuraya tabi mesleklerde ilan edilen münhal kadronun 4 (dört) katı aday sözlü sınava alınacaktır. Ancak, İl sağlık müdürlükleri tarafından yapılan belge kontrolü sonucunda; başvuru şartlarını taşımayanlar ile herhangi bir nedenle sözlü sınava katılamayacaklardan dolayı ilan edilen münhal kadronun 4 (dört) katından az sayıda adayın kalması halinde, yedek listenin ilk sırasındaki adaydan başlamak suretiyle azalan sayı kadar yedek aday sözlü sınava alınacaktır.

* Bu şekilde sözlü sınava alınacak yedek adayların da sınav öncesi İl sağlık müdürlükleri tarafından belge kontrolü yapılacaktır.

* Sözlü sınava alınacak adayların; başvuru belgeleri ile sözlü sınav yeri, saat ve tarihlerine ilişkin bilgilerini tercihte bulundukları (çalıştırılacakları) il sağlık müdürlüğünün internet adresinden takip etmeleri gerekmektedir.

* Sürekli işçi alım sürecine yönelik sorularınız için 18 - 19 Ocak 2019 tarihlerinde 09:30 - 18:00 saatleri arasında aşağıda belirtilen irtibat numaraları ile iletişime geçilebilecektir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber