Ödenek yetmeyince öğretmenler işe el attı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 17 Eylül 2007 18:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Batman'da harabeye dönen okulu yeni eğitim ve öğretim sezonuna yetiştirmek için gece gündüz çalışan öğretmenler, tulum giyip boya yaptı.

Batman'ın Beşiri ilçesine bağlı Yoktukyazı Köyü İlköğretim Okulu öğretmenleri kendi imkanları ile okullarını onarıp boyattı. 6 derslikli 250 öğrenci kapasiteli okulu yeni eğitim sezonuna yetiştirmek için gece gündüz çalışan Müdür Alaattin Çetin ve 8 öğretmen, İlçe Mili Eğitim Müdürlüğü ve sponsorlardan aldıkları destek yeterli gelmeyince okulun onarım ve boya işini kendileri üstlendi. Tulum giyip boya fırçalarını alan öğretmenler, okulun iç ve dış cephe boyasını yaptı. Tuvaletleri onarıp, idare ve bilgisayar odasını yenileyen öğretmenler, okulun sıra ve masalarını yıkayıp ihata duvarına tel örgü çekti.

Yeni eğitim sezonu için okulu baştan sona yenileyen idareci ve öğretmenler, okula birde kendi imkanlarıyla pinpon masası kazandırdı.

Okulu modern bir hale getirene kadar çalışmalarına devam edeceklerini belirten okul müdürü Çetin, okula basket, futbol ve voleybol sahaları kazandırmak için çalışacaklarını ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber