İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Çocukluk Fotoğrafı Büyük İlgi Gördü

Acun Ilıcalı'nın çocukluk fotoğrafı büyük ilgi gördü.

  1. Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı çocukluk yıllarına ait bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

    Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı çocukluk yıllarına ait bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

  2. Teyzesiyle birlikte yer aldığı fotoğrafı 'Geçenlerde Hülya teyzemle çektirdiğim bir fotoğraf' notuyla yayınlayan Ilıcalı'nın paylaşımı büyük ilgi gördü.

    Teyzesiyle birlikte yer aldığı fotoğrafı 'Geçenlerde Hülya teyzemle çektirdiğim bir fotoğraf' notuyla yayınlayan Ilıcalı'nın paylaşımı büyük ilgi gördü.

  3. Kısa sürede binlerce beğeni alan fotoğrafa 'Yok artık Acun Bey! Çok değişmişsiniz, tanıyamadık' yorumları yapıldı.

    Kısa sürede binlerce beğeni alan fotoğrafa 'Yok artık Acun Bey! Çok değişmişsiniz, tanıyamadık' yorumları yapıldı.

  4. Kimi anne - babasının izinden gidip ünlü oldu, kimi ise hiç tanınmayan bir ailenin ferdiydi... Gün geldi çocuklar büyüdü... Şimdi her biri kariyerlerinde emin adımlarla ilerliyor... İşte dünün çocukları bugünün yıldızları olan o isimler...

    Kimi anne - babasının izinden gidip ünlü oldu, kimi ise hiç tanınmayan bir ailenin ferdiydi... Gün geldi çocuklar büyüdü... Şimdi her biri kariyerlerinde emin adımlarla ilerliyor... İşte dünün çocukları bugünün yıldızları olan o isimler...

  5. Yıllar yıllar önceki haliyle görülen bu ünlü henüz 16 yaşındayken modellik yapmaya başladı. Daha sonra katıldığı mankenler yarışmasında ise kaderi değişti. Önce bir kalem firmasının reklam filmi ardından sinema.... Bir süredir kameraların uzağında daha sakin bir yaşam sürse de Türkiye'de magazin dünyasına damgasını vurdu. Tanıyabildiniz mi bu ünlüyü?

    Yıllar yıllar önceki haliyle görülen bu ünlü henüz 16 yaşındayken modellik yapmaya başladı. Daha sonra katıldığı mankenler yarışmasında ise kaderi değişti. Önce bir kalem firmasının reklam filmi ardından sinema.... Bir süredir kameraların uzağında daha sakin bir yaşam sürse de Türkiye'de magazin dünyasına damgasını vurdu. Tanıyabildiniz mi bu ünlüyü?

  6. O fotoğraftaki ünlü Sibel Turnagöl'ün ta kendisi.

    O fotoğraftaki ünlü Sibel Turnagöl'ün ta kendisi.

  7. Oyuncu Nilperi Şahinkaya kreş yıllarına ait bir fotoğrafını sosyal medyadan paylaştı.

    Oyuncu Nilperi Şahinkaya kreş yıllarına ait bir fotoğrafını sosyal medyadan paylaştı.

  8. O zamanlar da sınıfın en dikkat çeken ismi olan güzel oyuncuyu arkadaşları şu sözlerle tanıttı: 'İsveçli, cilveli hareketleri ile erkekleri cezbeder, bu yüzden çok ilgi çeker. Hatta ünü sınıf sınırlarını aşmış, diğer 6 yaştan çocukları da kendine hayran bırakmıştır. Kendisi ile yakından ilgilenen annesi onun en büyük şansıdır. Her zaman bugünkü gibi neşeli, canlı ve hareketli ol tatlı Nilperi.'

    O zamanlar da sınıfın en dikkat çeken ismi olan güzel oyuncuyu arkadaşları şu sözlerle tanıttı: 'İsveçli, cilveli hareketleri ile erkekleri cezbeder, bu yüzden çok ilgi çeker. Hatta ünü sınıf sınırlarını aşmış, diğer 6 yaştan çocukları da kendine hayran bırakmıştır. Kendisi ile yakından ilgilenen annesi onun en büyük şansıdır. Her zaman bugünkü gibi neşeli, canlı ve hareketli ol tatlı Nilperi.'

  9. Paylaşımıyla kısa binlerce beğeni alan güzel oyuncunun yıllar içindeki değişimi de dikkatlerden kaçmadı.

    Paylaşımıyla kısa binlerce beğeni alan güzel oyuncunun yıllar içindeki değişimi de dikkatlerden kaçmadı.

  10. Hasır şapkası ve kocaman gülümsemesiyle salıncak pozu veren bu minik kızı tanıdınız mı?

    Hasır şapkası ve kocaman gülümsemesiyle salıncak pozu veren bu minik kızı tanıdınız mı?

  11. Peki ya çay bardağına uzanmaya çalıştığı bu kareden onun kim olduğunu çıkarabildiniz mi?

    Peki ya çay bardağına uzanmaya çalıştığı bu kareden onun kim olduğunu çıkarabildiniz mi?

  12. Fotoğraflardaki minik kız çocuğu Yasemin Özilhan'ın ta kendisi... Özilhan, takipçilerinin hazırladığı sürprizi Instagram sayfasında paylaştı... Yıllar önce çekilen fotoğraflarını 'küçük Yasemin' diyerek gösterdi...

    Fotoğraflardaki minik kız çocuğu Yasemin Özilhan'ın ta kendisi... Özilhan, takipçilerinin hazırladığı sürprizi Instagram sayfasında paylaştı... Yıllar önce çekilen fotoğraflarını 'küçük Yasemin' diyerek gösterdi...

  13. İlk bakışta tanıyamadığınız bu küçük kız şimdilerde televizyon dünyasının en çok izlenen dizilerinde başrol oynuyor.

    İlk bakışta tanıyamadığınız bu küçük kız şimdilerde televizyon dünyasının en çok izlenen dizilerinde başrol oynuyor.

  14. 1992 doğumlu güzel oyuncu en son 'No 309' dizisiyle ekranlarda boy gösterdi.

    1992 doğumlu güzel oyuncu en son 'No 309' dizisiyle ekranlarda boy gösterdi.

  15. Şimdilerde uzun saçlarıyla dikkat çeken Demet Özdemir bu fotoğrafını 'Ne çok değişmişim! Seni seviyorum çocuk' mesajıyla sosyal medya hesabından paylaştı.

    Şimdilerde uzun saçlarıyla dikkat çeken Demet Özdemir bu fotoğrafını 'Ne çok değişmişim! Seni seviyorum çocuk' mesajıyla sosyal medya hesabından paylaştı.

  16. Annesinin kucağında objektife el sallayan kız çocuğunu tanıdınız mı?

    Annesinin kucağında objektife el sallayan kız çocuğunu tanıdınız mı?

  17. Fotoğraftaki kişi Aslı Tandoğan... Ünlü oyuncu çocukluk yıllarına ait fotoğrafı "Canım Annem... Gölköy bizimken..." notu ile paylaştı.

    Fotoğraftaki kişi Aslı Tandoğan... Ünlü oyuncu çocukluk yıllarına ait fotoğrafı "Canım Annem... Gölköy bizimken..." notu ile paylaştı.

  18. Ata Demirer, yıllar öncesine ait fotoğrafını sosyal medya hesabında takipçileri ile paylaştı.

    Ata Demirer, yıllar öncesine ait fotoğrafını sosyal medya hesabında takipçileri ile paylaştı.

  19. Demirer bu fotoğrafın altına "Bir genconun albümünden çıkmış benimle de paylaştı sağolsun... 80'ler Bursa'sı..Akbıyık Mahallesi... Cami duvarına yaslanıp sırıtan çocuk tanıdık geldi mi" notunu düştü.

    Demirer bu fotoğrafın altına "Bir genconun albümünden çıkmış benimle de paylaştı sağolsun... 80'ler Bursa'sı..Akbıyık Mahallesi... Cami duvarına yaslanıp sırıtan çocuk tanıdık geldi mi" notunu düştü.

  20. Henüz 8 yaşındayken yanında köpeği ile objektife gülümseyen bu çocuğu tanıyabildiniz mi?

    Henüz 8 yaşındayken yanında köpeği ile objektife gülümseyen bu çocuğu tanıyabildiniz mi?

  21. O ufaklık, en son İçerde dizisi ile ekranlarda fırtınalar Estiren Çağatay Ulusoy'un ta kendisi!    Genç oyuncu 1998 yılına ait fotoğrafı 'Ben ve Coach' notu ile Instagram'da paylaştı.

    O ufaklık, en son İçerde dizisi ile ekranlarda fırtınalar Estiren Çağatay Ulusoy'un ta kendisi! Genç oyuncu 1998 yılına ait fotoğrafı 'Ben ve Coach' notu ile Instagram'da paylaştı.

  22. Yıllar geçti ama o çok değişmedi, peki siz bu ünlüyü tanıdınız mı?

    Yıllar geçti ama o çok değişmedi, peki siz bu ünlüyü tanıdınız mı?

  23. Verdiği kilolarla tüm dikkatleri üzerine çeken Büşra Pekin ilkokul yıllarına ait bir fotoğrafını paylaştı.

    Verdiği kilolarla tüm dikkatleri üzerine çeken Büşra Pekin ilkokul yıllarına ait bir fotoğrafını paylaştı.

  24. Yıllar geçmesine rağmen siması hiç değişmeyen Pekin yayınladığı bu kareye, "Neden bu duygusallık minik Büşra... Kendi kendime kestiğim kahküllerim uçuşurken, onun pismanlığı mı acaba?" notunu düştü.Kısa sürede çok sayıda beğeni alan fotoğrafa 'hiç değişmemişsiniz' yorumları yapıldı.

    Yıllar geçmesine rağmen siması hiç değişmeyen Pekin yayınladığı bu kareye, "Neden bu duygusallık minik Büşra... Kendi kendime kestiğim kahküllerim uçuşurken, onun pismanlığı mı acaba?" notunu düştü.Kısa sürede çok sayıda beğeni alan fotoğrafa 'hiç değişmemişsiniz' yorumları yapıldı.

  25. DOĞA - AZİZ RUTKAY<p>  Genç oyuncu Doğa Rutkay babasının izinden yürümeyi tercih eden yıldızlardan.

    DOĞA - AZİZ RUTKAY

    Genç oyuncu Doğa Rutkay babasının izinden yürümeyi tercih eden yıldızlardan.

  26. İlk kez dokuz yaşındayken" Bir Halk Düşmanı" isimli oyunda sahneye çıkan ve babasının kızını oynayan Rutkay, ardından Kelşanlı Ali Destanı ile izleyici karşısına çıktı.

    İlk kez dokuz yaşındayken" Bir Halk Düşmanı" isimli oyunda sahneye çıkan ve babasının kızını oynayan Rutkay, ardından Kelşanlı Ali Destanı ile izleyici karşısına çıktı.

  27. Bir çok teklevizyon dizisinde boy gösteren Doğa Rutkay için babası, "Kızımla gurur duyuyorum" diyor...

    Bir çok teklevizyon dizisinde boy gösteren Doğa Rutkay için babası, "Kızımla gurur duyuyorum" diyor...