KPSS Video Derslerinde, memurlar.net üyelerine özel yeni kampanya

Uzaktanegitim.com.tr firması, yaklaşan 2011 yılı KPSS Eğitim Bilimleri sınavı dolaysıyla, yeni bir kampanya başlatmıştır. Firmanın sadece memurlar.net üyelerine uyguladığı özel kampanyaya göre, varolan indirim kampanyasına ek olarak, 15 Mart 2011 tarihine kadar sunulan fırsatlardan almak isteyenlere, KPSS EB- GYGK konu anlatımlı modüler set ile soru bankaları hediye olarak verilecektir.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 18 Şubat 2011 12:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

9 Temmuz 2011 tarihinde yapılacak KPSS Genel Kültür- Genel yetenek ve Eğitim Bilimleri sınavına, çok az bir zaman kaldı.

Bir süredir, sadece memurlar.net üyelerine, özel fiyat ile KPSS Canlı Ders video fırsatlarını sunan uzaktanegitim.com.tr firması, 17 Şubat 2011 tarihi itibariyle, varolan indirim kampanyasına bir de hediye eklemiştir.

Firma yetkililerinin memurlar.net'e verdiği bilgiye göre, 15 Mart 2011 tarihine kadar sürecek kampanya kapsamında;

- Canlı Dersler 750 TL yerine 600 TL'den sunulmaya devam edilecek olup, bu indirime ilave olarak ayrıca İhtiyaç Yayıncılığın KPSS EB- GYGK konu anlatımlı modüler seti,

- Video Dersler ise 270 TL yerine 189 TL'den sunulmaya devam edilecek olup, bu indirime ilave olarak ayrıca İhtiyaç Yayıncılığın KPSS EB- GYGK soru bankası modüler seti,

hediye olarak verilecektir.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Bu Habere Tepkiniz

Yorumlar

Bu haber yoruma kapatılmıştır!

Sonraki Haber