Böyle bir personel alım süreci olmamalıdır

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 02 Haziran 2011 00:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ÖSYM Başkanlığı sınav hizmetleri alım ilanına başvuruları sonuçlandırdı ve mülakata girmeye hak kazanan adayları tespit etti.

Ancak ÖSYM'nin internet sitesinde mülakata kalmaya hak kazanan adaylar açıklanmak yerine, bu kişilerin eposta adresine bildirimde bulunulacağı belirtildi.

Bir çok işlemde hata yapan ÖSYM, bu konuda da hata yapmaktadır. Başbakanlık dahil tüm kurumlar kariyer personel alırken dahi, mülakata girmeye hak kazananların isimlerini açıklarken ÖSYM'nin, bu kurumlardan çok daha önemli, MİT düzeyinde bir kurum gibi davranarak, gizli bir şekilde işlemleri yürütmesi uygun değildir. Gizlilik her zaman için şüphe ve güvenilmezlik duygusu oluşturur. Herkes ve her kurum gibi, ÖSYM'de şeffaf olmalıdır.

DUYURU

(31 Mayıs 2011)

Sınav Hizmetleri Uzmanı Alımı Mülakatı

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığında; 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesine göre, Sözleşmeli Personel olarak istihdam edilmek üzere, Sınav Hizmetleri Uzmanlığına müracaat eden adaylardan, yapılan değerlendirme sonucunda mülakata girmeye hak kazananlar belli olmuştur.

Mülakata girmeye hak kazanan adaylara e-posta ile bilgi verilecektir. Adayların belirtilen tarih ve saatte ÖSYM Başkanlığı Bilkent/ANKARA adresinde bulunan Başkanlık toplantı salonunda hazır bulunmaları gerekmektedir.

İlgililere duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber