Okul müdürleri bilgi kaydı güncellenecek

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 08 Haziran 2011 13:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğünün 25/05/2011 tarihli, 3527 sayılı ve ?Okul Müdürleri Bilgi Kaydı? konulu yazılarında; ?Sayın Bakanımızın başkanlığında yapılan il inceleme gezileri dahil yapılacak çalışmalarda değerlendirilmek üzere zamanında sağlıklı ve doğru bilgilerin sunulması amacıyla. Genel Müdürlüğümüze bağlı okul müdürlerine ait bilgilerin güncellenmesine ihtiyaç duyulmuştur.

Genel Müdürlüğümüz internet sitesi üzerinde bulunan "Müdür Bilgi İşlemleri" modül kaydına ek bilgilerin de işlenerek güncellenmesi gerekmektedir.

Bu amaçla okul müdürlerimiz belirtilen "Müdür Bilgi İşlemleri" modülüne bilgileri güncellenmiş olarak girecekler, il millî eğitim müdürlüklerince de Ortaöğretim Genci Müdürlüğü internet sitesi üzerinden yapılan açıklamalara uygun olarak onaylanacaktır.

Valiliğinizce Genel Müdürlüğümüze bağlı kurumlarda görevli kurum müdürlerinin mevcut ve değişen bilgilerin güncel tutulmasının sağlanması, gerekli takip ve kontrollerin yapılması hususunda? açıklamasında bulundu.

Ahmet Kandemir

Memurlar.net Öğretmenler Bölüm Sorumlusu

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber