1. Liselerarası işletme ve ekonomi proje yarışması

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 02 Mart 2012 18:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstanbul Üniversitesi İşletmeFakültesi 1. Liselerarası İşletme ve EkonomiProje Yarışması Tanıtım Metni

1968yılında Türkiye'nin ilk işletme fakültesi ünvanıyla Beyazıt'ta lisans düzeyindeişletmecilik öğrenime başlayan ve 3000'e yakın öğrencisi olan İstanbulÜniversitesi İşletme Fakültesi, bir ilke daha imza attığı 1. Liselerarası İşletme ve Ekonomi Projeyarışması ile, işletmecilik ve ekonomi alanında kendine bir gelecek çizmekisteyen tüm lise öğrencilerinin, yeteneklerini sergilerken aynı zamandageleceklerine doğru yön verebilmelerine destek olmayı ve lise öğrencilerininişletme ve ekonomi alanlarına olan ilgilerini ve farkındalıklarını arttırmayıhedeflemektedir.

Bu sene birincisi düzenlenecek olan Liselerarası İşletme veEkonomi Proje yarışmasında projeler, özgünlük, yaratıcılık, yeni buluşlar,geliştirmeye açıklık, yararlılık, uyumlu çalışabilme, gibi kriterler göz önünealınarak konusunda uzman İşletme Fakültesi hocaları tarafındandeğerlendirileceklerdir. Dereceye giren proje sahibi geleceğin işletmeci veekonomistleri, İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi tarafından değerlihediyelerle ödüllendirilecektir. Yarışmada birinci olan proje ekibine 5000 TL,ikinci olan proje ekibine 3000TL ve üçüncü olan proje ekibine 1000TL hediyeedilecektir.

Proje başvuruları 18 Mayıs2012 tarihine kadar www.isletme.istanbul.edu.tr/liseler_projesitesi üzerinden online olarak yapılabileceklerdir. Projeler arasından dereceyegirmeye hak kazanan proje ekiplerinin ödül töreni 29 Mayıs 2012 tarihinde yapılacaktır.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber