6 Mart 2012'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Mart 2012 09:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

06 Mart 2012 Salı

Meclis'te bugün MHP, AK Parti, BDP ve CHP grup toplantıları yapılacak. (11.00/11.30/12.50/13.30)

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Türk Kızılayı Derneği Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar'ı Çankaya Köşkü'nde kabul edecek. (14.30)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanlık Merkez binada El Irakıye Lideri Iyad Allavi ve Ruppert Murdoch'u kabul edecek. (15.00-16.30)

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Van ve çevresindeki illerin hızlı bir şekilde kalkınması için bakanlıkta istişare toplantısı yapacak. (14.00)

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası öncülüğünde Rixos Otel'de yapılacak tam buğday ekmeği sempozyumuna katılacak. (10.00)

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği'nin Rixos Otel'de düzenlediği Medya Oscarları ödül törenine katılacak. (20.00)

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nin düzenleyeceği ?Uluslararası Tartışma Ortamında Transfer Fiyatlandırması' konulu sempozyuma katılacak. (09.00)

Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı Ankara Temsilciliği Kadın Platformu, Congresium Ankara'da düzenleyeceği ?Anadolu Kadınları? adlı törenle öncü kadınları ödüllendirecek. (19.00)

Aracında ölü bulunan eski Asayiş Daire Başkanı Hasan Eryılmaz, Kocatepe Camii'nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek. (12.30)

Adana'nın Pozantı ilçesindeki Çocuk Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda cinsel taciz iddialarının ardından çocuklar Sincan Cezaevi'ne gönderiliyor.

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Amsterdam'da Türkiye-Hollanda (Wittenburg) Konferansı'nın beşinci toplantısına katılacak.

AB Bakanı Egemen Bağış ve TÜSİAD Başkanı Ümit Boyner, Brüksel'de temaslarda bulunacak.

Rusya'da Vladimir Putin'in seçim zaferi sonrası gelişmeler izleniyor.

Çin'in en büyük taş ve mermer fuarına Türk iş adamları yoğun ilgi gösteriyor.

KKTC Özgürlük ve Reform Partisi Genel Başkanı ve KKTC eski Dışişleri Bakanı Turgay Avcı, Egemen Bağış'în açıklamalarını değerlendirdi.

SPOR

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında oynayacağı Ankaragücü maçının hazırlıklarına başlayacak. (12.00)

UEFA Avrupa Ligi 3. tur ilk maçında İspanya temsilcisi Atletico Madrid'e konuk olacak olan Beşiktaş, bu maç için Madrid'e gidecek. (14.00)

Dünya Salon Atletizm Şampiyonası'nın onur konuğu eski Rus atlet Sergei Bubka İstanbul'a gelecek. (15.00)

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, UEFA Başkanı Platini ile İsviçre'de görüşecek.

Türkiye Kick Boks Şampiyonası Kırşehir'de başlayacak. 4 gün sürecek şampiyonaya 2 bin 500 sporcu katılacak. (09.00)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber