Jandarmaya ateş açan zanlı kaldırıldığı hastanede öldü

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Mart 2012 12:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bursa'nın Mudanya ilçesinde bir baz istasyonundan hırsızlık yaparken, jandarma devriyesine ateş açan zanlı, yaralı olarak getirildiği hastanede hayatını kaybetti. Şahsın kesin ölüm sebebi otopsinin ardından belli olacak.

Mudanya ilçesi Zeytinbağı Beldesi'nde bir gsm şirketine ait baz istasyonundan hırsızlık yapıldığı ihbarı üzerine jandarma ekipleri geniş çaplı operasyon başlattı. Gece 01.00 sıralarında baz istasyonunun direğindeki zanlı Hasan Y. (36) aşağıya inip hemen kaçmaya çalıştı. Bu esnada devriye ekiplerine ateş açan Hasan Y. ekipler tarafından etkisiz hale getirildi.

Ancak ekipler Hasan Y.'nin yaralandığını tespit edip ambulansla Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırdı.112 görevlilerinin yaşatmak için büyük çaba sarfettiği, kalp masajı yaptıkları Hasan Y. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Şahsın olay yerine tek kişi gelmediği, yanında başka kişilerin de bulunduğu öğrenildi. Suç kaydı bulunan şahsın kesin ölüm sebebi otopsinin ardından netlik kazanacak.

Hasan Y.'nin üzerinde ruhsatsız silah, pense, tornavida ve suçta kullanılan malzemeler de ele geçirildi. Jandarma ekipleri, olay yerine Hasan Y. ile birlikte gelen diğer kişilerin yakalanması için çalışılıyor.Cumhuriyet Savcılığı da olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber