15 Nisan 2012'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 15 Nisan 2012 07:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Tekirdağ'da AK Parti İl Kongresi ile toplu açılış törenine katılacak, valiliği ziyaret edecek. (14.00/16.30/15.30)

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Ankara Arena Kapalı Spor Salonu'nda Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen ?Hz. Peygamber Kardeşlik Ahlakı ve Kardeşlik Hukuku' temalı Kutlu Doğum programına katılacak. (20.00)

Ankara Cumhuriyet Savcılığı tarafından 28 Şubat soruşturması kapsamında yürütülen gelişmeler takip ediliyor.

28 Şubat soruşturmasında gözaltına alınanlar adliyede. Dün adliyeye çıkarılan 16 zanlının Ankara 11. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki savunma işlemi devam ediyor. Genelkurmay 2. Başkanı emekli Orgeneral Çevik Bir'in de aralarında bulunduğu 12 kişi bugün Ankara Adliyesi'ne sevk edildi.

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde Filyos Çayı üzerindeki köprünün çökmesi sonucu kaybolanları arama çalışmaları devam ediyor.

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Balıkesir Valiliği'ni ziyaret edecek, AK Parti İl Kongresi'ne katılacak. (10.30/11.00)

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, AK Parti Siyaset Akademisi'nce düzenlenen 'Lider Ülke: Türkiye' konulu konferansta konuşacak. (13.00)

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Karabük ve Zonguldak'ta gezi ve incelemelerde bulunacak. (10.00/11.00/16.00/16.30/18.00)

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Ağrı'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yıl dönümü törenlerine katılacak. (09.15-18.30)

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker ile Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Diyarbakır'da 'Yeni Teşvik Tedbirleri' konulu toplantıya katılacak. İki bakan, daha sonra Diyarbakır Organize Sanayi Sitesi'nde yeni kurulan fabrikalarda incelemelerde bulunacak. 12.00

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, basın toplantısı düzenleyecek. (13.00)

HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, Üsküdar Katibim Restoran'da basın toplantısı düzenleyecek. (10.30)

"Yazıcıoğlu ve Çevik Bir arasındaki İran-Suriye atışması araştırılsın" (Özel)

Büyük Birlik Partisi (BBP) yönetimi, 28 Şubat darbe soruşturması kapsamında gözaltına alınan dönemin Genelkurmay İkinci Başkanı Çevik Bir ile Muhsin Yazıcıoğlu arasındaki İran-Suriye atışmasının araştırılmasını istedi. BBP Genel Başkan Yardımcısı Kaptan Kartal, 28 Şubat sürecinde Çevik Bir ile Muhsin Yazıcıoğlu arasında yaşanan atışmanın ne anlama geldiğini 28 Şubat sürecini soruşturan savcıların araştırması gerektiğini söyledi. Meclis'te bulunan 7 milletvekili ile Refah-Yol'a destek veren BBP Lideri Muhsin Yazıcıoğlu, 28 Şubat sürecinde dönemin Genelkurmay İkinci Başkanı Çevik Bir ile İstanbul'da katıldığı bir etkinlikte İran-Suriye atışması yaşamıştı.

Irak'ın kuzeyinde Kerkük şehrindeki tarihi kalede bulunan Osmanlı mezarlığı ile Danyal Peygamberin makamının bulunduğu caminin hali içler acısı. Birinci Dünya Savaşı'nda şehit olan Osmanlı subaylarına ait olan mezarlık ile hemen yanındaki cami bakımsızlıktan yıkılmak üzere. Kerkük (Özel)

Suriye ile ilgili gelişmeler takip ediliyor.

SPOR

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda Fenerbahçe ile Trabzonspor karşı karşıya gelecek. (19.00)

Spor Toto Süper Final Avrupa Ligi Grubu'nda 1. hafta Sivasspor-Bursaspor maçıyla tamamlanacak. (14.30)

TFF 1. Lig'de 30. hafta 6 karşılaşma ile devam edecek. (14.00)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber