Ankara'daki çocuk hastanesini kediler istila etti

Kaynak : Milli Gazete
Haber Giriş : 17 Nisan 2012 09:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ankara'nın göbeğinde yer alan Dr. Sami Ulus Kadın Doğum, Çocuk Sağlığı Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servis biriminde görenleri hayrete düşüren görüntüler ortaya çıktı. Çocuk ihtisası ile ünlü hastanenin acil servisinde ve üst katı ile bodrum katını kediler istila etti...

Ahmet Açıkay / Ankara

2008 yılında ahlak dışı olayların yaşandığı iddiası ile gündeme gelen ve İç Anadolu Bölgesi'nin ihtisaslı tek çocuk hastanesi olan Dr. Sami Ulus Kadın Doğum, Çocuk Sağlığı Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bu sefer kedi istilası yaşandı. Son günlerde bazı bölümlerinde çalışmaların sürdüğü hastanenin geçtiğimiz günlerde acil servisinde kediler cirit attı. Bir grup kedi hastanenin acil servisinin bulunduğu giriş katında muayene sırası bekleyen çocuklar ve hasta yakınlarının arasında rahatça dolaşırken, daha sonrada hastanen birinci katı ve bodrum katında da dolaştıkları ortaya çıktı.

HASTANEDE KEDİLER KOL GEZİYOR

Ankara'nın göbeğinde Dışkapı da yer alan ve çocuk ihtisasında ünlenen Dr. Sami Ulus Çocuk Hastanesi'nde geçtiğimiz günlerde gece acil servise başvuranları hayrete düşüren görüntüler yaşandı. Bir grup kedinin kol gezdiği hastanenin acil servisinde kediler daha sonra da hastaneni birinci katı ve bodrum katında da dolaştıkları gözlendi. Çocuklarının rahatsızlığı yüzünden gece saatlerinde hastaneye gelen vatandaşlar, acil servis biriminin girişinde bulunan salonda ve merdivenlerde kedilerle karşılaşınca şaşkınlıklarını gizleyemedi.

NÜKLER TIP TABELASININ ALTINDA KEDİ!

Hastane binasının içinde kedilerin gezdiğini gören hastane yetkilileri ise kedilere hiç ses çıkarmaması ise şaşırttı. Temizlik ve hijyenik açıdan en önemli bölüm olması gereken acil servislerde böyle bir olayın yaşanması çocuk sağlığı adına ünlenen hastanenin güvenirliliğini de sorgulanmasına neden oldu. Acil servis biriminin bulunduğu bölgede dolaşan kediler hastanenin bodrum katında olduğunu gösteren Nükleer Tıp tabelasının altında da dolaştığı gözlendi.

VATANDAŞ TEPKİ GÖSTERDİ

Gece çocukları rahatsızlandığı için hastanenin acil servisine başvuran ve saatlerce bekleyen hasta yakınları ise güvenlik görevlileri ve yetkililer ile tartıştı. Çocuğu hasta olan bir baba, uzun süre beklediğini belirterek, hastanenin hijyen açısından da bir çok eksiğinin olduğunu söyledi. Acil serviste gezen kedileri yetkililere gösteren baba, "Bana kızacağınıza hastanenizin temizliğine hijyenine dikkat edin. Bakın acil serviste kediler kol geziyor" diyerek tepki gösterdi.

MESCİD İSE HARABE

Kedilerin rahatlıkla gezdiği hastanenin bodrum katında yer alan Mecsid ise harabe görünümünde. Giriş kapısında pis suların aktığı gözlenen hastanenin mescid bölümünü içinde ise pis kokular ile harabe bir görüntü de olduğu iddia edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber