Başkan Demirel, kent konseyi inşaatını inceledi

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, çalışmaları devam eden kent konseyi inşaatını gezdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Temmuz 2012 20:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çalışmaların hızla devam ettiğini vurgulayan Demirel, inşaatın birkaç ay içinde tamamlanarak hizmete hazır hale gelmesi için gece gündüz çalıştıklarını söyledi.

Başkan Demirel, Türkiye'nin en kapsamlı kent konseyi binasını Etimesgut'a kazandıracaklarını belirterek, ?Bu yıl içinde hizmete açmayı planladığımız konsey binamız, toplumun her kesimine hitap edecek donatılara sahip durumdadır. Kent konseyi binasında, 250 kişilik toplantı ve konferans salonu, hanımeli üretim merkezi, 7 adet kurs odası, engelli, çocuk, gençlik ve kadın meclisleri için ayrı ayrı grup salonları, kafeterya, sivil toplum kuruluşlarının çalışabilmesi için ofisler, kütüphane ve çok amaçlı salon bulunuyor.? dedi.

Kent konseyi binasının yanı sıra festival alanı, kongre ve kültür merkezi ile Eryaman Kapalı Yüzme Havuzu inşaatlarının da hızla devam ettiğini kaydeden Demirel, ?Atakent Tesislerimiz ve Tuğra Parkımızı hizmete açtık. 4 büyük yatırımımızı da önümüzdeki aylarda tamamlayarak bir an önce halkımızın hizmetine sunmak üzere gece gündüz çalışıyoruz.? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber