Kayıp çocuk hayali çıktı, şimdi emekli polis baba kayıp

Kayseri'den İzmir Dikili'ye otomobille giden emekli polis Tarkan Tekeoğlu (45), 11 Haziran'da Dikili İlçe Jandarma Komutanlığı'na başvurup, sahilde otomobilini park ettiğini, 5 yaşındaki oğlu Mehmet uyurken denize girdiğini ve 30 dakika sonra geldiğinde oğlunu bulamadığını anlattı.

Kaynak : Habertürk
Haber Giriş : 18 Haziran 2017 07:42, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:01
Kayıp çocuk hayali çıktı, şimdi emekli polis baba kayıp

Gazete Habertürk'ten Mehmet İnmez'in haberine göre bunun üzerine jandarma, AFAD ve polis ekipleri bölgede aramalar yaptı. Ancak Mehmet bulunamadı. Yol güzergahından elde edilen görüntülerde de babanın tek başına olduğu belirlendi. Babanın verdiği fotoğraf ve nüfus cüzdanı üzerinden hastane kayıtlarına bakıldı.

Sorgulamalarda Mehmet'in 5 yıl boyunca sağlık kuruluşlarına gitmediği tespit edildi. Nevşehir nüfusuna kayıtlı kimlik üzerinden yapılan incelemede doğum belgesine de ulaşılamadı. Sözlü beyana göre, 2012 yılının aralık ayında Mehmet Tekeoğlu adına kimlik verildiği belirlendi.

'1 ÇOCUĞUMUZ VAR'

Ekipler soruşturmayı baba ve anneye çevirdi. Üç gün öncesine kadar aramalara katılan babanın 2 gündür kayıp olması şüpheleri kuvvetlendirdi. Ekipler psikolojik sorunları olduğu öğrenilen anne Zeliha Tekeoğlu ve 17 yaşındaki oğlu Batuhan Serkan Tekeoğlu'na İstanbul'da ulaştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber