YÖK'ten istifa eden Rektör hakkında açıklama

Yükseköğretim Kurulu: Akademi camiamızdaki bütün değerli hocalarımızın ve bilhassa karar alma mevkilerinde bulunan sayın idarecilerimizin söz ve fiillerinin ölçülü, makul, ilmi çerçevede ve toplumun hassasiyetlerini gözetir şekilde olmasına azami dikkat göstermelerinin ehemmiyeti bir kez daha ortaya çıkmıştır

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 01 Kasım 2018 09:37, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59
YÖK'ten istifa eden Rektör hakkında açıklama

Yükseköğretim Kurulundan (YÖK), Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın'ın istifasına ilişkin, "Akademi camiamızdaki bütün değerli hocalarımızın ve bilhassa karar alma mevkilerinde bulunan sayın idarecilerimizin söz ve fiillerinin ölçülü, makul, ilmi çerçevede ve toplumun hassasiyetlerini gözetir şekilde olmasına azami dikkat göstermelerinin ehemmiyeti bir kez daha ortaya çıkmıştır." değerlendirmesinde bulunuldu.

YÖK'ten Taşaltın'ın istifasına ilişkin yazılı açıklama yapıldı.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Akademi camiamızdaki bütün değerli hocalarımızın ve bilhassa karar alma mevkilerinde bulunan sayın idarecilerimizin söz ve fiillerinin ölçülü, makul, ilmi çerçevede ve toplumun hassasiyetlerini gözetir şekilde olmasına azami dikkat göstermelerinin ehemmiyeti bir kez daha ortaya çıkmıştır."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber