Mobilya almanın tam zamanı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 20 Kasım 2008 12:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Konya Mobilyacılar Odası Başkanı Mehmet Günbaş, üreticilerin stok maliyetlerini azaltmak ve 2009 sezonuna hazırlık yapmak amacıyla çoğu üründe maliyetin de altında fiyatlarla satış yaptığını, mobilya almanın tam zamanı olduğunu bildirdi.

Günbaş, yaptığı yazılı açıklamada, kentin mobilya sektöründe her geçen gün kendini geliştirdiğini belirtti.

Esnafın teknolojik yenilikleri ve sektörel gelişmeleri yakından takip ederek, kaliteli ve hesaplı ürünleri halka sunduğunu ifade eden Günbaş, Konya'nın mobilya sektöründe bölgenin liderleri arasına girmek için uğraş verdiğini dile getirdi.

Günbaş, mobilya sektörünün bahar aylarıyla birlikte hareketlenmeye başladığını ve yaz mevsiminde hareketliliğin en üst seviyeye yükseldiğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

?Yaz aylarında düğünlerin artmasıyla birlikte mobilyaya talep fazla oldu. Bu yükselen talepler sonbaharda aşağıya doğru çekilmeye başladı. Buna piyasalardaki durgunluk da eklenince fiyatlar aşağıya indi. Üreticiler stok maliyetlerini azaltmak ve 2009 sezonuna hazırlık yapmak amacıyla çoğu üründe maliyetin de altına fiyatlarla satış yapıyor. Bu sektörel fiyat dalgalanması tüketicilere büyük fayda sağlıyor. Şu anda mobilya almanın tam zamanı.?

Mobilya alırken vatandaşların mutlaka garanti belgesi, kullanma kılavuzu olup olmadığına, kumaş ve deri ürünlerde temizliğine dikkat etmesi gerektiğini belirten Günbaş, alınan mobilyaların ev ve iş yerlerine nakliyesinin mutlaka fiyatların içinde yer alması gerektiğini vurguladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber