Erdoğan, milletvekilleriyle adayları görüşüyor

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 23 Aralık 2008 12:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ankara - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçimlere ilişkin çalışmalar çerçevesinde bazı illerin milletvekilleriyle görüşmelerini bugün de sürdürüyor.

Milletvekillerinin görüşlerini almaya dün Genel Merkez'de başlayan Erdoğan, 16 ilin milletvekillerinin görüşlerini almıştı. Erdoğan, belediye başkan adaylarıyla ilgili olarak bugün de 30 ilin milletvekili ile istişarede bulunuyor.

Adıyaman, Afyonkarahisar, Ağrı, Aksaray, Amasya, Balıkesir, Bayburt, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Burdur, Bolu, Çankırı, Çorum, Denizli, Kahramanmaraş milletvekilleriyle dün görüşen Başbakan Erdoğan, bugün de Elazığ, Düzce, Kütahya, Giresun, Hatay, Isparta, Karabük, Erzincan, Malatya, Karaman, Manisa, Mardin, Muş, Nevşehir, Osmaniye, Rize, Siirt, Sivas, Şanlıurfa, Tekirdağ, Tokat, Uşak, Van, Yalova, Yozgat, Kars, Kırıkkale, Kilis, Kırşehir ve Zonguldak milletvekilleriyle adayları değerlendirecek.

Görüşmelerde, Grup Başkanvekili Sadullah Ergin, Genel Başkan Yardımcıları Necati Çetinkaya ve Hüseyin Tanrıverdi ile Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Mustafa Ataş da hazır bulunuyor.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Erdoğan'ın, milletvekillerine, hem mevcut belediye başkanını nasıl bulduğunu hem de alternatif bir isim sorduğu belirtilirken, milletvekillerinin seçim bölgelerindeki ilçe belediye başkanlarıyla ilgili eğilimlerini de aldığı kaydedildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber