Sınav sonrası okulda mahsur kaldı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 03 Mayıs 2009 16:20, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Kamu Personeli Yabancı Dil Sınavı'na (KPDS) Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Sabancı Tekstil Mühendisliği Bölümü binasında giren bir kişi, tuvalette bulunduğu sırada görevlilerin kapıları kitleyerek gitmesi nedeniyle binada mahsur kaldı.

Alınan bilgiye göre, bugün yapılan KPDS sınavına, ÇÜ yerleşkesinde bulunan Sabancı Tekstil Mühendisliği Bölümü binasında giren ve isminin açıklanmasını istemeyen 30-35 yaşlarındaki bir kişi, sınav sonrası tuvalete girdi.

İsmi açıklanmayan kişinin lavaboda olduğunu fark etmeyen görevliler ise kapıları kapatarak binadan ayrıldı. Bir süre sonra tuvaletten çıkan kişi, uzun süre binada mahsur kaldı. Binanın birinci katındaki bir bölmeye çıkan kişi, çevredekilerden yardım istedi.

Binaya gelen polis ekiplerinin üniversite itfaiyesine haber vermesi üzerine mahsur kalan kişi, ekiplerin uzattığı merdivenle kurtarıldı.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlamayan sözkonusu kişi, görüntüsünün alınmasını engellemek için de yüzünü gizleyerek, kurtarıldığı itfaiye aracına bindi ve binadan uzaklaştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber