Polisler ödüllerini polis ailesine bağışladı

Kaynak : Yeni Şafak
Haber Giriş : 05 Aralık 2010 23:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Elazığ Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipler Amirliği'nde görevli 25 polis memuru, çeşitli asayiş olaylarının aydınlatılmasıyla ilgili başarılı çalışmalarından dolayı Emniyet Müdürlüğü brifing salonunda düzenlenen törende, teşekkür belgesi ve birer çeyrek altınla ödüllendirildi.

VEYSİ ERDOĞAN / ELAZIĞ

Törende konuşan İl Emniyet Müdürü Fahrettin Coşkun, "Başarılı bir polis yönetiminin koşulu aynı hedefler doğrultusunda, bunları paylaşan ve bu doğrultuda aynı inançla çalışan bir takım olabilmekte yatmaktadır. Teşkilatımızın en alt basamağına kadar görev yapan tüm teşkilat mensuplarımızın başarımızdaki katkısı büyüktür. Hedefimiz her zaman en iyi ve en kaliteli hizmeti halkımıza sunmak, asayiş ve huzuru sağlamaktır" dedi.

Konuşmanın ardından başarılı olan polislere İl Emniyet Müdürü Coşkun, İl Emniyet Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri tarafından ödülleri verildi. Ödül töreninin ardından söz alan bir polis memuru, aldıkları çeyrek altın ödülünü onur duyarak kabul ettiklerini ve bütün arkadaşlarıyla birlikte bu ödüllerini, 24.10.2010 günü Keban Baraj Gölü'nde akarsuya kapılarak hayatını kaybeden Polis Memuru Mustafa Yıldırım'ın ailesine bağışlamak istediklerini söyledi. Bu anlamlı jest üzerine duygulu anların yaşandığı salonda İl Emniyet Müdürü Fahrettin Coşkun, hassasiyetlerinden dolayı polis memurlarına teşekkür ederek başarılarının devamını diledi. Toplu hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından tören sona erdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber