Başbakanlık, Mevzuat Servisini Güncelledi

Başbakanlığın tüm genel mevzutı online bir şekilde halka açtığını daha önce haberleştirmiştik. Hizmetin üzerinden bir yıl geçmeden, mevzuat bölümü, kamu kurumlarına ait yönetmelikler de eklenerek yeniden düzenlenmiştir. Servisle ilgili olarak yapılan bir diğer düzenleme ise mevzuatın word formatında sunulmasıdır. Tüm mevzuat ihtiyacınızı karşılayacak bu servise http://mevzuat.basbakanlik.gov.tr adresi üzerinden ulaşabilirsiniz. Devamı için başlığa tıklayın.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 25 Haziran 2005 15:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Diğer taraftan şu an için TEST aşamasında olan servisin kamu kurumlarının yönetmeliklerine ilişkin bölümü henüz çalışmaktadır. Örneğin mevzuattan yönetmelikler bölümüne girilmesi ve aranacak ifade bölümüne 'Unvan' yazılması halinde sadece genel yönetmelik ve Özürlüler İdaresi Başkanlığına ait bir yönetmelik gelmektedir. Aynı husus atama ve yer değiştirme yönetmelikleri için de geçerlidir. Ancak Test aşamasından dolayı karşılaşılan bu sorunların daha sonra çözüleceğini düşünüyoruz.

Bir diğer hususda şudur. Arama bölümünü kullanmadan "Alfabetik fihristler" bölümüne tıklamıza halinde aradığınız mevzuata daha rahat ulaşabilmektesiniz.

Sisteme emek veren tüm ilgili Başbakanlık personeline teşekkür ediyoruz.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber