Bakanlıktan Sincan Belediyesi'ne teşekkür

Sincan Belediyesi, engelliler için hayata geçirdiği SMS uygulamasına engellilerden ve vatandaşlardan gelen teşekkürlerinin yanı sıra Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na bağlı Özürlü ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nden de teşekkür geldi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Ağustos 2012 20:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sincan Belediyesi, Güngörmüşler Konağı'ndan Ankara Çayı'nın ıslahına, Kentsel Dönüşüm Projelerinden parklara, Kent Meydanı'na kadar pek çok proje ile Sincan'ı Ankara'nın merkezi haline getirmeye çalışırken engelli vatandaşlar için de gerekli kolaylığı sağlamak için yeni projeler üretiyor. Geçen haftalarda engellilerin yollarda kolay yürüyebilmesi için yolları akıllı yollarla kaplayan belediye, bu kez de işitme ve konuşma engelli vatandaşlar için SMS uygulaması başlattı. SMS uygulaması ile engelli vatandaşlar, 2711991 numaralı telefona SMS atarak istek ve önerilerini Sincan Belediyesi'ne bildirebiliyor. 'İşitme Engellilere İletişim Kolaylığı' sloganı ile hizmete sunulan proje için Sincan Belediyesi'ne, engelli vatandaşlardan ve kurumlardan gelen teşekkürlerin yanı sıra Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na bağlı Özürlü ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nden de teşekkür geldi.

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, ?Engelli vatandaşlarımızın hizmetine sunduğumuz 'İşitme Engellilere İletişim Kolaylığı' projemiz vatandaşlarımızdan olduğu kadar kurumlardan da büyük beğeni topluyor. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımızdan gelen teşekkür de bizleri ziyadesi ile memnun etti. Her vatandaşımızı düşünerek hizmetlerimizi sunmaya devam edeceğiz.? dedi.

Başkan Tuna; ?Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımıza bağlı Özürlü ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne ilgi ve alakalarından dolayı bizler de teşekkür ederiz.? şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber