Eskişehir yolunda ikinci çökme

Ankara'nın atar damarlarından olan İnönü Bulvarı üzerindeki Hava Kuvvetleri Komutanlığı önünde meydana gelen çökme nedeniyle Eskişehir yolu ulaşıma kapatıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Kasım 2012 21:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çayyolu Metro hattı çalışmalarının sürdüğü İnönü Bulvarı'nda Hava Kuvvetleri Komutanlığı önünde yaşanan asfalt çökmesi, yetkilileri alarma geçirdi. 5 ay önce bir vatandaşın hayatını kaybettiği bölgede oluşan ikinci çökme olayı sebebiyle İnönü Bulvarı trafiğe kapatıldı. Bulvarın trafiğe kapatılan Kızılay yönünde araç kuyruğu oluşurken, yolun yarına kadar trafiğe kapalı kalacağı bildirildi.

"HER ŞEY KONTROL ALTINDA"

Kızılay-Çayyolu metro hattı şantiye şefi Baran Bayuk, "Ankara'nın atar damarı olan bu yolu trafiğe daha önce açtık. İster istemez yolun bazı yerlerinde, kesinlikle metro çalışmasıyla alakası olmayan ufak tefek deformasyonlar söz konusu oluyor. Rögar kapaklarının etraflarında ve bacalarda bazı sorunlar oluşuyor. Kendimizin yaptığı bir kazı çalışmasıydı. Kazdık, temizledik, tekrar asfaltladık, kapattık. Yarın itibariyle yolumuz tekrar trafiğe açılacak. Her şey kontrol altında" dedi.

Yolun çöken kısmına önce beton döküldüğünü, yarın ise asfalt döküleceğini dile getiren Bayuk, "Rögar kapaklarının etraflarında bazı oturmalar sonucunda giden araçların daha güvenli geçebilmeleri amacıyla yolu kestik, temizledik. Olması gerektiği gibi beton döktük, yarın asfaltını çekeceğiz. Aynısını bir kaç gün sonra biraz daha ileride yapacağız ve yine trafiği kapatacağız" ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber