Vekil, Başbakan'a övgüde sınır tanımadı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 05 Aralık 2005 11:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AKP Kırıkkale Milletvekili Murat Yılmazer, Başbakan Erdoğan'ın sıradan bir Başbakan ve lider olmadığını öne sürerek, ?Sayın Erdoğan Allah'ın Türk milletinin önüne çıkardığı bir liderdir. Onu Allah başımızdan eksik etmesin'' dedi.

Kırıkkale Belediyesi, Özürlüler Haftası nedeniyle ?Özürlüler Yasası Bilgi Yarışması' düzenlendi. Milli Eğitim Müdürlüğü salonunda düzenlenen yarışmayı AKP Milletvekili Murat Yılmazer, Belediye Başkanı Veli Korkmaz, İl Genel Meclisi Başkanı Avukat Orhan Aytekin, özürlüler ve çok sayıda Kırıkkaleli katıldı.
Jüri üyeliğini İl Genel Meclisi Başkanı Avukat Orhan Aytekin, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Danış ve AKP Sosyal İşler Başkanı Muhterem Taşdemir'in yaptığı yarışmada 15 sorudan 14'ünü bilen Dayanışma Grubu birinci olurken, ikinciliği Akustik Grubu, üçüncülüğü ise Kardelen Grubu aldı. Yarışmaya katılan özürlülere çeşitli hediyeler verildi.

Yarışma sonunda özürlü yarışmacılara Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın imzasını taşıyan teşekkür belgeleri dağıtıldı.

Bu sırada söz alan AKP Kırıkkale Milletvekili Murat Yılmazer Başbakan Erdoğan'a övgülerde bulundu. Yılmazer, ?Recep Tayip Erdoğan sıradan bir Başbakan değil, sıradan bir Genel Başkan değil. Erdoğan, Allah'ın Türk milletinin önüne çıkardığı bir lider. Belediyecilik döneminde de destanlar yazan ve yine sizlerle ilgili yasalar çıkartıp, çalışan bir lider. Allah başımızdan eksik etmesin. Bu milletin önünden eksik etmesin. Bu söylediklerim politik değil. 30- 40 yıldır kendisini tanırım, çizgisini iyi bilirim. Hiçbir zaman için çizgisinden çıkmadı. Bu milletin sorunlarını dertlerini iyi biliyor. Benim sizden ricam, ona dua edin. Kendinize, ona ve milletinize dua edin. Sizin dualarınız kabul olan dualardır. Ben bu duygularla bu imzayı görünce kendimce mesaj vermek istedim'' dedi.
Yılmazer'in bu konuşması salondakiler tarafından ayaktan alkışlandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber