İki genç kaza kurbanı

İZMİR'in Tire İlçesi'nde iddiaya göre aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkan otomobilin sürücüsü 28 yaşındaki Sercan Özcan ile yanındaki halasının oğlu 24 yaşındaki Soner Savran, hayatını kaybetti.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 16 Eylül 2013 20:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İki genç kaza kurbanı

Kaza, Tire-Selçuk karayolu, Tire İlçesi'ne bağlı Alaylı Köyü yakınlarında bugün saat 02.30 sıralarında meydana geldi. Aydın'ın Söke İlçesi'ne giden ve Tire'deki evlerine dönmek üzere yola çıkan Sercan Özcan, yönetimindeki 09 UN 153 plakalı otomobilin aşırı hız nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil, yol kenarındaki tarlada bulunan bir ağaca çarpıp güçlükle durdu.

Sürücü evli ve bir çocuk babası Sercan Özcan ile yanındaki halasının oğlu bekar Soner Savran araç içine sıkıştı. Kazayı görenler jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi. İki gencin kurtarılması için AKS 110 ekiplerinden yardım istendi. Ekiplerin çalışmasıyla kurtarılan Savran ve Özcan ambulansla Tire Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İki genc müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Savran ile Özcan, Tire İlçesi'ne bağlı Çayırlı Köyü'nde düzenlenen cenaze töreninin ardından ilçe mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi. Jandarmanın kazayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber