Canik Muhtarlar Derneği binası tamamlanıyor

Canik Belediyesi tarafından yaptırılan Muhtarlar Derneği binası bitme aşamasına geldi. Son rötuşları yapılan bina tamamlandığında Canikli muhtarlar tek çatı altında toplanacak.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Aralık 2013 23:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Canik Muhtarlar Derneği binası tamamlanıyor

Eski Sanayi Sitesi, Irmak Karakolu yanında yapılan Canik Muhtarlar Derneği binası tamamlanıyor. Toplam iki kat olarak planlanan ve 254 metrekare büyüklüğünde olan Canik Muhtarlar Derneği binasında 2 adet oda, bekleme salonu, 60 kişilik toplantı salonu mutfak bulunuyor. Bina tamamlandığında Canikli muhtarlar kendilerini bir araya getirecek sağlıklı bir binaya kavuşacak.

Canik'te vatandaşlar, muhtarlar ve STK'larla bir aile olduklarına işaret eden Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Hayata geçirdiğimiz onlarca projeyi önce halkımızın desteğiyle, sonrasında ise kamu kurum kuruluşları, dernekler ve sivil toplumlarıyla birlikte hareket ederek, ortak akılla yaptık. Bizim için muhtarlarımız her zaman önemli olmuştur. Onlar bizimle halkımız arasında çok değerli bir köprüdür. Bu nedenle muhtarlarımıza böyle bir bina kazandırıyor olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz" dedi.

Bu çağda bilgiyi yönetemeyenlerin kaybolmaya mahkum olduğunu ifade eden Genç, "İçinde bulunduğumuz 21. yüzyıl bilgi çağı. Muhtarlarımızla birlikte halkımıza daha iyi hizmet verebilmek için muhtarlık binaları yaptık. Muhtarlarımızı dağıttığımız laptoplarla teknolojiyle buluşturduk. Ayrıca belediyemizde kapılarımız halkımıza ve muhtarlarımıza 10 yıldır sonuna kadar açık oldu. Bundan sonra da halkımız ve muhtarlarımızla aramızda kapı olmayacak. Halkımıza hizmet etme noktasında muhtarlarımız çok önemli. Bu nedenle yaptığımız Canik Muhtarlar Derneği binamız muhtarlarımıza ve halkımıza hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber