İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Batman'ın yüzde 80'i fiber oldu

Türk Telekom Batman İl Müdürü Necati Salman, Batman merkezinin yüzde 80’inin fiber optikle döşendiğini belirterek, 2. etapla fiber çalışmasının tamamlanacağını söyledi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Şubat 2014 16:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Batman'ın yüzde 80'i fiber oldu

Batman Türk Telekom İl Müdürü Necati Salman, Batman merkezde fiber optik çalışmalarının sona erdiğini ve bu kapsamda kentin yüzde 80'inine fiber kabloların döşendiğini ifade etti. Türk Telekom'un büyük projelerinden biri olan fiber çalışmalarının Batman merkezde tamamlandığını dile getiren Salman, "1. etap çalışmaları tamamlandı. 2. etap çalışmaları ise önümüzdeki günlerde başlanacak. 2. etap için proje hazırlandı. İhalesi yapıldıktan sonra çalışmalara başlanacak. 2. etap çalışmaları, yeni sanayi bölgesi ve belde mahallesini kapsıyor" dedi.

Batman merkezde 146 fiber sistemi kurulduğunu ifade eden Salman, 13 bin telefon ve 10 bin internet kullanıcısının fiber optik ile beslendiğini kaydetti. Türk Telekom olarak müşterilerine hizmet kalitesini en üst seviyeye çıkardıklarını aktaran Salman, 2013 yılı içerisinde 240 kilometre fiber kablo döşediklerini sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber