İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Genç kızı taciz ve gasp eden şüpheli tutuklandı

Muğla'nın' Marmaris ilçesinde 20 yaşındaki N.D. adlı genç kızı taciz ve darp edip cep telefonunu da alan 46 yaşındaki Adnan Güllüçayır, polis tarafından yakalanarak sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 12 Mart 2018 22:39, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:01
Genç kızı taciz ve gasp eden şüpheli tutuklandı

Olay, bugün saat 00.30 sıralarında Kemeraltı Mahallesi 66 Sokak'ta meydana geldi.

Evine yürüyerek giden 20 yaşındaki N.D., takip edildiğinden habersiz evinin bulunduğu apartmanın girişine geldi. İddiaya göre, apartmanın dış kapısını anahtar ile açacağı sırada arkasından gelen Adnan Güllüçayır, genç kızın boğazına sarılarak önce elle taciz etti. Adnan Güllüçayır, direnen N.D.'yi yumruk ve tokatla darp ederek yere düşürdü ve elinden aldığı cep telefonuyla kayıplara karıştı.

Gürültüyü duyan çevredekiler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri N.D.'yi ambulansla Marmaris Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Olayla ilgili inceleme başlatan polis, kaçan saldırganı yakalamak için çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

Polisin çalışmasıyla Adnan Güllüçayır'ı kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Adnan Güllüçayır, 'Nitelikli hırsızlık ve cinsel istismar' suçundan tutuklandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber