Elazığ'da, personel alımı, 3 yöneticiyi görevden aldırdı

Elazığ il özel idaresine alınacak personel alımında, kamuoyuna yanlış bilgi verdikleri gerekçesiyle iki müdür ile il özel idare genel sekreteri görevden alındı

Kaynak : Memurlar.Net - Özel
Haber Giriş : 22 Temmuz 2019 15:55, Son Güncelleme : 22 Temmuz 2019 15:57
Elazığ'da, personel alımı, 3 yöneticiyi görevden aldırdı

Elazığ İl Özel İdare Personel Şirketi marifetiyle İl Özel İdare işlerinde görevlendirilmek üzere farklı branşlarda 48 personel alımı ilanı geçtiğimiz günlerde yayımlandı.

Yayımlanan ilanda başvuru şartları ve alım yapılacak branşlar ve şartlar belli olduğundan, müracaatlar sonrası o branşa uygun ve gerekli şartlara uyan kişilerin kura sonucu işe alınacak olmaları da o ilanda yer almıştı.

Edinilen bilgilere göre Elazığ İl Özel İdaresi'nde görevli iki müdürün, ilanda kura yöntemi ile personel alınacağının belli olmasına rağmen, personel alım yöntemi konusunda kamuoyunu yanlış bilgilendirmeleri ve yanlış fikirler beyan etmeleri tespit edilmesi sonucu, görevli iki müdür hakkında soruşturma açılarak görevden alındığı öğrenildi.

Yanlış bilgi verdiği iddia edilen, Elazığ İl Özel İdaresi'nde görevli İnsan Kaynakları Müdürü ve Plan Proje Müdürü ile İl Özel İdaresi Genel Sekreteri görevden alındı. Görevden alınan genel sekreterin yerine Vali Yardımcısı Mustafa Gül atandı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber