İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

SGK, 13 ay sonra müfettiş yardımcılarını göreve başlatıyor

SGK, 2018 yılı Temmuz ayında müfettiş yardımcılığı sözlü sınav sonuçlarını açıklamıştı. Başkanlık bugün yaptığı açıklamada, göreve başlatma işlemlerini yapacağını duyurdu

Kaynak : Memurlar.Net - Özel
Haber Giriş : 23 Ekim 2019 18:56, Son Güncelleme : 23 Ekim 2019 18:58
SGK, 13 ay sonra müfettiş yardımcılarını göreve başlatıyor

SGK Başkanlığı, 2017 yılında yayımladığı ilanla 50 müfettiş yardımcısı alacağını duyurmuştu. Yazılı sınav sonuçları 2018 yılı Nisan ayında, sözlü sınavlar ise 2018 yılı Temmuz ayında yapıldı.

Memurlar.net'te 13 Eylül'de yayımlanan haberde, Aile, Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanlığının aylardır açıklamadığı belrtilen beş sınav sonucundan birisi de müfettiş yardımcılığı idi.

SGK, bugün bir açıklama yaparak, kazanan adayların göreve başlatma işlemlerini belirtti. İşte o açıklama:

SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI MÜFETTİŞ YARDIMCISI ATAMA DUYURUSU

Kurumumuz Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı Yönetmeliğinin 17 nci maddesi çerçevesinde 2018 yılında yapılan Müfettiş Yardımcılığı giriş sınavı sonucunda başarılı olan ve atanmaya hak kazanan adayların atamalarına esas olmak üzere aşağıda yer alan belgeleri, 01/11/2019 tarihi Saat 17:00'a kadar Ziyabey Caddesi No:6 Balgat/ANKARA adresinde bulunan Personel Daire Başkanlığı 5. Kat 530 Numaralı odaya elden teslim etmeleri gerekmektedir.

İSTENEN BELGELER
1- Atama Başvuru Formu (Ek-1)
2- Kamu Görevlileri Etik Sözleşmesi (Ek-2),
3- Mal Bildirim Belgesi (Ek-3) (El yazısı ile eksiksiz doldurulmuş, imzalı ve kapalı zarf içinde)
4- Ortaokul ve/veya lisede hazırlık okunmuş ya da yüksek lisans/doktora yapılmış ise tasdikli belgesi.
5- Askerlik durum belgesi;
Terhis olanlar : Sevk ve Terhis tarihlerini belirten detaylı askerlik terhis belgesi (E-devlet sistemi üzerinden alınan belge yeterli değildir. Askerlik Şubesinden alınması gerekmektedir.)
Muaf olanlar : Muaf olduklarını gösterir belge.

GENEL AÇIKLAMALAR
1- Bildirilen süre içerisinde geçerli bir mazeret olmadığı halde müracaat etmeyenlerin atama işlemleri yapılmayacaktır.
2- Müracaat tarihi itibarıyla halen askerlik görevini yapanların asker dönüşü atamaları yapılacaktır. Ancak bu durumda olanların askerde olduklarını beyan etmeleri ve asker dönüşü terhis belgesi ile Kuruma başvurmaları gerekmektedir.
3- Başvuru belgelerinde gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu tespit edilenlerin sınavları geçersiz sayılarak atamaları yapılmayacak, yapılmış olsa dahi iptal edilecek ve ilgililer hakkında Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunulacaktır.
4- Bu müracaatlarla ilgili olarak tüm duyurular www.sgk.gov.tr internet adresinden yayımlanmak suretiyle ilan edilecek olup ilgililere tebliğ edilmiş sayılacaktır.
İlanen duyurulur.

PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI
İletişim:
Yılmaz ESKİN
Şef
0 (312) 207 85 05
0 (312) 207 89 73

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber