Doçent doktordan 3 gündür haber alınamıyor

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 29 Mart 2012 19:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ELAZIĞ'daki Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde görevli kadın doğum uzmanı 47 yaşındaki Doç. Dr. Bilgin Gürateş'ten 3 gündür haber alınamadığı belirtildi.

Hastaneden 16 Ocak ile 26 Ağustos 2012 tarihleri arasında ücretsiz izin aldığı belirtilen ve hastane karşısındaki bir binada özel muayehanesi bulunan Gürateş'i bulmak için polis ve jandarma ekipleri tarafından özel ekip kuruldu. Bekar olan yalnız yaşayan Güretaş'ın evi, hastanedeki odası ve muayenehanesinde polis ekipleri tarafından arama yapıldı. Polis, Güretaş'ın muayenehanesinin çevresindeki bir işyelerinin güvenlik kamerasını incelemeye aldı. İncelemede Doç. Dr. Gürateş'ın özel otomobilinin, dün saat 10.30'da beyaz montlu bir kişi tarafından evinin önüne getirilip bırakıldığı belirledi. Otomobili bırakan kişi, daha sonra kendisini bekleyen bir başka otomobille Doç. Dr. Gürateş'ın evinin önünden ayrıldığı saptandı.

Polis, güvenlik kamerasına yansıyan otomobili bırakan kişinin kimliğini belirlemeye, bir yandan da Doç. Dr. Gürateş'in izini bulmaya çalışıyor. Güretaş'ın cep telefonuna hastandeki bir hemşirenin mesaj gönderdiği ve kapalı olan telefonun bugün saat 11.09'da iletildiği raporu geldi. Bu bilginin de verilmesi üzerine polis Güretaş'ın cep telefonu sinyalini de araştırdığı belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber