Şef de para da kayıp

Kaynak : Star Gazetesi
Haber Giriş : 01 Nisan 2012 08:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bakırköy Tren İstasyonu şefinden 1.5 aydır haber alınamıyor. Polis, kasada 300 bin lira açıkla kaybolan şefin cinayete kurban gitmesinden şüpheleniyor

Önder ŞUŞOĞLU

Bakırköy Tren İstasyonu'nda esrarengiz kayıp. İstasyonu Şefi Akın Süslü 1.5 ay önce çocuğunu gezdirip eve döndükten sonra ortadan kayboldu. Ailesinin başvurusu üzerine polis çalışma başlattı ancak henüz Süslü'den haber yok.

Devlet Demiryolu Genel Müdürlüğü esrarengiz olaya el koydu. Müfettişler yaptıkları incelemede şef Süslü'nün sorumlu olduğu istasyondaki jeton paralarından elde edilen gelir kasasında 300 bin liralık açık olduğunu tespit etti. Soruşturmayı derinleştiren müfettişler önce Süslü'nün kasa açığı olan 300 bin lirayı zimmetine geçirip kaçmış olabileceğini rapor etti.

Ancak Süslü'nün mesai arkadaşları, sicili ve yakın çevresini inceleyen müfetttişler şefin böyle bir şeyi yapabilecek nitelikte olmadığı kanaatine vararak Süslü'nün bir çete tarafından tehditle parasının gasp edilip sonra da öldürülmüş olabileceğini değerlendirme kararı aldı. Evli ve 1 erkek çocuk babası olan Süslü'nün bu görevi yaklaşık 8 yıldır yaptığı belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber