Burdur'da Ramazan ayında her gün bir program olacak

Burdur Belediyesi Ramazan ayı süresince her güne bir program düzenleyecek.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Temmuz 2012 14:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Etkinlikler daha önceki yıllarda olduğu gibi geçici pazar yerinde gerçekleşecek. Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, Ramazan boyunca sema gösterisi, Hacivat-Karagöz, Meddah, ortaoyunu, illüzyonist, halk oyunları ve tasavvuf musikisi konserleri yer alacağını belirtti.

Etkinliklerde ayrıca Erhan Güleryüz, Yılmaz Morgül, Başkal, Ankaralı Coşkun, Paşa Sökmez, gibi popüler sanatçılar yer alacak. Etkinliklerin final konserinde ünlü sanatçı Uğur Işılak sahneye çıkacak. Etkinliklerde stand-up sanatçıları Recep Demirkaynak ve Sıtkı Aslanhan'ın gösterileri ile Ümran Özdemir, İsmail Bozcu, Halil Er, Hacı Ali Yılmaz gibi mahalli sanatçılar sahne alacak. Belediyenin Türk halk ve sanat müziği koroları da konser verecek.

Bu yıl Ramazan'ın daha güzel geçmesi için çalıştıklarını anlatan Başkan Akkaya, "Burdurlular etkinlik alanında kurulan lunaparkta eğlenecek. "Etkinlik alanımızda lunaparkın yanı sıra 70 adet satış standımız var. Bu standlarda yöresel ürünlerimiz, alaca dokuma ürünlerimiz yer alacak. Burdur Kızılay Kan Alma Birimi etkinlik alanımızda her Cuma akşamı vatandaşlarımızın kan bağışlarını kabul edecek." ifadelerini kullandı.

Akkaya, Ramazan boyunca Belediye Düğün Salonu'nda 500 kişilik iftar yemeği verileceğini, mahallelere Belediye görevlileri tarafından iftar yemeği dağıtımı yapılacağını sözlerine ekledi. Ayrıca Ramazan'da TV programcısı İkbal Gürpınar ile Maceracı programının sunucusu Murat Yeni'nin katılacağı sohbet ve şiir dinletileri yapılacağı bilgisine de yer verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber