Kocaya dayağa 2 yıl hapis istendi

Adana'da kocasının eve alkollü geldiğini ileri sürerek darp edip kulağını kestiği iddia edilen kadın hakkında 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Mart 2013 11:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kocaya dayağa 2 yıl hapis istendi

Edinilen bilgiye göre, yaklaşık 4 ay önce merkez Seyhan ilçesinde yaşayan Şaban Ünlütaşkıran (51), akşam maç izleyip biraz da alkol aldıktan sonra evine gitti. İddiaya göre, Eve girdiğinde eşi Nazire Ünlütaşkıran (45), "Neden eve geç geldin, bir de alkol almışsın" diyerek tartışmaya başladı. Kısa sürede tartışma kavgaya dönüşürken, Şaban Ünlütaşkıran mutfağa doğru yöneldi, Nazire Ünlütaşkıran elindeki bıçakla eşinin kulağını kesti. Eşinin kulağını kesmesiyle kanlar içinde kalan Şaban Ünlütaşkıran bağırmaya başladı, bunun üzerine komşuları eve geldi. Şaban Ünlütaşkıran, kanlar içinde gören komşuları polise haber verdi. Olay yerine gelen polis Şaban Ünlütaşkıran'ı hastaneye kaldırırken, Nazire Ünlütaşkıran, gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Şaban Ünlütaşkıran burada ilk müdahale yapıldıktan sonra Seyhan Uygulama Hastanesi Plastik Cerrahi Bölümüne sevk edildi. Burada kulağı dikilen Şaban Ünlütaşkıran ertesi gün sonra taburcu edilerek evine döndü. Nazire Ünlütaşkıran da ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Ancak Şaban Ünlütaşkıran eşinden sürekli şiddet gördüğü gerekçesiyle şikayetçi oldu.

Savcılık tarafından kocasını darp edip, kulağını kestiği ileri sürülen kadın hakkında 2 yıl akadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Tutuksuz yargılanan Nazire Ünlütaşkıran daha önceki konuşmasında eşinin sürekli alkol alıp evine bakmamasından dolayı kulağını kestiğini kabul etmesine rağmen ifadesinde eşinin halıya takılıp düştüğünü ileri sürdü. Şaban Ünlütaşkıran ise koruma istediğini, eve gelmeye korktuğunu her gün eşinden şiddet gördüğünü belirtmişti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber