Başbakan'dan meclis'e gece teftişi

Haber Giriş : 10 Şubat 2006 09:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan, önceki akşam sürpriz bir şekilde TBMM'ye gelerek, çalışmaları izledi. Vekillerden bilgi alan Erdoğan'ın ziyareti ?gece teftişi' olarak yorumlandı

BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan, gün içindeki yoğun çalışma temposunun ardından, önceki akşam Meclis'e geçerek çalışmaları izledi. Avrupa basınında Hz. Muhammed'in karikatürlerinin yayınlanmasıyla patlak veren kriz ve Trabzon'daki rahip cinayeti kamuoyunun gündemini oluştururken, Genel Kurul da gece 23.00'lere kadar çalışarak önemli tasarıları yasalaştırıyor. Erdoğan, önceki gece de geç saatlere kadar çalışan Meclis'e saat 22.30 sıralarında gelerek bir süre çalışmaları izledi, milletvekilleriyle sohbet etti. Erdoğan'ın, çalışmaların bitimine az bir süre kala TBMM'ye gelmesi, ?Başbakan'ın gece teftişi' olarak yorumlandı.

Erdoğan'ın Meclis'e geldiği dakikalarda, Genel Kurul'da, Emniyet Genel Müdürlüğü'ne ait ihtiyaç fazlası ve kullanım ömrünü tamamlamış araç silah ve malzemelerin satışı konusundaki kanun tasarısı görüşülüyordu. Öte yandan Erdoğan'ın, dün Cumhurbaşkanı Sezer'le yapması öngörülen görüşmesi, proggramlarının youn olması gerekçesiyle ertelendi.

star

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber